Novice

Nazaj na novice

MARJAN NOVAK DOBITNIK PRO PR AWARDS INFIGO PRIZNANJA

Organizacijski odbor programa nagrajevanja posameznikov za doprinos stroki odnosov z javnostmi je danes objavil, da bo posebno PRO PR Awards Infigo priznanje za leto 2019 dodeljeno uglednemu slovenskemu komunikacijskemu strokovnjaku, uredniku in direktorju specializiranega časopisa Marketing Magazin, g. Marjanu Novaku.

Zagreb, 16.10.2018. -Organizacijski odbor programa nagrajevanja posameznikov za doprinos stroki odnosov z javnostmi je danes objavil, da bo posebno PRO PR Awards Infigo priznanje za leto 2019 dodeljeno uglednemu slovenskemu komunikacijskemu strokovnjaku, uredniku in direktorju specializiranega časopisa Marketing Magazin, g. Marjanu Novaku.

Marjan Novak je svojo medijsko kariero začel kot 17-letnik, ko je imel svojo lastno oddajo na lokalni radijski postaji. Kasneje je delal v številnih medijih: radiu, televiziji, časopisih in v časopisni agenciji. Po zaključku novinarskega dela na BBC-ju v Londonu, se je usmeril k oglaševalski industriji, kjer je delal na kreativnih in vodstvenih položajih, s tujimi podjetji in agencijami za zakup medijev in kasneje prevzel tudi področje marketinga. Od leta 2008 dela kot izdajatelj in glavni urednik mesečnika Marketing Magazin v Ljubljani. Je organizator številnih konferenc in komunikacijskih dogodkov, leta 2011 je ustanovil tudi prvo digitalno konferenco v Sloveniji - Diggit.

Skladno s pravilnikom PRO PR Awards-a, nagrado v kategoriji Infigo Award dodeljuje predsednik organizacijskega odbora PRO PR Awards-a, namenjena pa je posameznikom, ki na svojem področju delovanja aktivno promovirajo pomembnost komunikacij. Ta kategorija je bila vpeljana na 15. PRO PR konferenci, in do sedaj sta bila z njo nagrajena Ekrem Dupanović iz Bosne in Hercegovine, ter Marija Vićić iz Srbije.

Ostale kategorije v sklopu PRO PR Awards-a je istoimenski PRO PR Award s katerim bo nagrajenih 22 strokovnjakov za odnose z javnostmi, Vision City Award in Vision Manager. Imena laureatov v teh kategorijah bodo znana v začetku leta 2019, svečana podelitev priznanj pa bo 12. aprila leta 2019 v hotelu Katarina v Selcah, v sklopu 17. PRO PR konference.

DODATNE INFORMACIJE:

Danijel Koletić

Predsednik organizacijskega odbora PRO PR Awards-a

Daniel.key@aprioriworld.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!