Novice

Nazaj na novice

Izjemno elegantni Samsungovi stekleni galaksiji sinoči zablesteli tudi v Ljubljani

Stekleno in kovinsko ohišje ter nesporna eleganca in tehnološka izjemnost najnovejših Samsungovih pametnih mobilnikov Galaxy S6 in S6 edge

Ljubljana, 3. aprila 2015 – Slovenska podružnica družbe Samsung Electronics je sinoči na grandiozen način pozdravila prihod najnovejših galaksij Galaxy S6 in Galaxy S6 edge na slovenski trg. Stilsko dovršena mobilnika, ki se ponašata z dih jemajočim steklenim in kovinskim ohišjem, sta zablestela v steklenih prostorih Narodne galerije v Ljubljani, kjer so ju občudovali številni povabljenci in mediji.

Pametna mobilnika Samsung Galaxy S6 in S6 edge, ki sta že podrla rekorde predprodaje po svetu, se ponašata z vrhunskim dizajnom, najnaprednejšo tehnologijo ter številnimi funkcijami in rešitvami, ki bodo nedvomno obogatile uporabniško izkušnjo Samsungovih privržencev in številnih, ki bodo to še postali.

Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, je sinoči povedal: "Nedvomno gre za mobilnika, ki na novo definirata prihodnost mobilne tehnologije in

postavljata nove smernice v dizajnu," in še dodal: "Samsung Galaxy S6 in Galaxy S6 edge sta opremljena z revolucionarno tehnologijo in predstavljata najnaprednejše, kar je trenutno na voljo na današnjem trgu pametnih telefonov."

Med prvimi, ki so lahko v živo občudovali in preizkusili novi Samsungovi šestici", je bil tudi talentiran in izjemno simpatičen slovenski športnik Filip Flisar. Že odločen, da bo bodoči lastnik izjemnega modela Galaxy S6, je vse prisotne nasmejal, rekoč: "To je tako, kot da bi Samsung upošteval moje želje. Popolno prileganje moji roki, super zmogljiv procesor pa še brezžičen način polnjenja baterije, vrhunska kamera. Kaj naj rečem? Super! Že komaj čakam, da pride v prodajo, saj je že skrajni čas, da svet vidim tudi skozi kamero Galaxy S6."

Samsungova paradna modela odlikuje tudi uspešen spoj lepote in funkcionalnosti: Galaxy S6 in S6 edge sta namreč oblikovana iz trpežnih kovinskih in steklenih materialov, ki omogočajo zanesljiv oprijem in vrhunsko sliko, edinstven S6 edge pa na novo osmišlja vsestransko funkcionalnost, saj je – kot prvi pametni telefon na svetu – ukrivljen na obeh robovih, kjer se skrivajo številne funkcije, bližnjice in drugi priboljški za uporabnike.

Nova predstavnika Samsungove šeste galaksije, Galaxy S6 in Galaxy S6 edge, bosta na voljo v biserno beli, safirno črno in platinasto zlati, topaz modri (velja le za Galaxy S6) ali smaragdno zeleni (velja le za Galaxy S6 edge) barvi steklenega ohišja, ki bo brez dvoma blestelo v vseh svetlobnih pogojih! Razlogov, zakaj S6 in S6 edge prepričata in osvajata nove uporabnike, pa je še veliko več, in marsikdo bi rad poiskal le še odgovor na vprašanje… katero barvo izbrati?

Samsung Galaxy S6 in S6 edge bosta v Sloveniji na voljo pri vseh mobilnih operaterjih od 17. 4. 2015 dalje.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!