Novice

Nazaj na novice

Dan vina in čokolade

V soboto, 11. aprila te vabimo na prireditev Dan vina in čokolade v koprsko Taverno od 14. do 21. ure. Ob bogatem spremljevalnem programu bo potekala degustacija različnih vrst vina in čokolade.

V soboto, 11. aprila te vabimo na prireditev Dan vina in čokolade v koprsko Taverno od 14. do 21. ure. Ob bogatem spremljevalnem programu bo potekala degustacija različnih vrst vina in čokolade.

Na dogodku se bo predstavilo več lokalnih vinarjev in čokoladnic oz. slaščičarn, ki bodo obiskovalcem nudile svoje izdelke. Degustacija bo mogoča z degustacijskimi kuponi, od katerih se del nameni vSklad za socialno ogrožene študente Univerze na Primorskem.

Na prireditvi se bodo predstavili:Vina Montis & Eko LauraVina BordonVina KlenArtKmetija MahničVinska klet KraljPucer z VrhaDomačija RažmanVinska klet RakarSteraSTrunklSeaside Bar SolutionČokoladnica da PonteČokoladnica CukrčekSlaščičarna KlasikaČokoladnica Rajska pticaPoleg tega se boste lahko posladkali še naŠOUPovi čokoladni fontani in ugriznili vPiškot, ki piše zgodbo.

Spremljevalni program bo obsegal razne plesne in glasbene nastope ter otroške delavnice:

15:00

Plesni nastop: Plesno društvo Elite (Hip hop skupina)

15:30

Otroška delavnica "Cukrčki"

16:00

Prihod Vinske kraljice Slovenske Istre

17:00

Glasbeni nastop: J&D acoustic duo

18:00

Otroška delavnica "Sladko veselje"

18:30

Plesni nastop: Plesno društvo Elite (Jazz ballet skupina)

19:00 – 21:00

DJ Gregi

Prireditev bo obiskala tudiVinska kraljica Slovenske Istre.

Uradni after prireditve bo vOkusih Istreod 21. ure dalje.

"Glede na pozitivne odzive, ki smo jih bili deležni lani, ko smo prireditev organizirali prvič in izjemnega obiska, smo se odločili, da Dan vina in čokolade ponovimo tudi to pomlad. Prepričani smo, da bodo ponudniki vina in čokolade ta dan obiskovalcem razvajali brbončice, poleg tega pa smo poskrbeli za bogat spremljevalni program, kjer nismo pozabili tudi na sladkanje mlajše generacije,"sporoča Mia Argenti, vodja projekta.

Projekt podpirajo: Mestna občina Koper, Društvo vinogradnikov Slovenske Istre, Vinakoper, Slorest, Okusi Istre.

Medijski sponzor Radio Capris.Dogodek lahko spremljate tudi na FacebookuTUKAJ.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!