Novice

Nazaj na novice

Podeljena priznanja PRO PR Awards

Selce, 13. aprila 2019 – Svečana podelitev priznanj laureatom je potekala 12. aprila 2019, v sklopu 17. PRO PR konference v hotelu Katarina v Selcah. Vsi dobitniki priznanj so za svoje delo bili nagrajeni z unikatnimi kipi, katere so za ta dogodek izdelali študenti Akademije uporabnih umetnosti iz Reke.

PRO PR Vision City je namenjen mestu države organizatorke PRO PR konference, kateri je zahvaljujoč kontinuirani komunikaciji ustvaril pozitivno publiciteto na regionalnih in mednarodnih ravneh. Glede na to, da je država organizatorka 17. PRO PR konference Hrvaška, je priznanje v tej kategoriji pripadlo mestu Mali Lošinj. Pomembnost vloge odnosov z javnostmi je že zgodaj prepoznala tudi Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, katera je za uspešno implementacijo komunikacijskih procesov v delu te hrvaške družbe nagrajena s priznanjem PRO PR Vision Manager.

V kategoriji PRO PR Awards je bilo letos nagrajenih 24 dobitnikov iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije in Nemčije. Za svoje predano delo v odnosih z javnostmi so nagrajenci iz Slovenije: Vesna Drole, vodja odnosov z javnostmi v Policiji Slovenije, Renata Lovrak, vodja korporativnih komunikacij v Ljubljanskih mlekarnah ter Tomi Trbovc, zunanji sodelavec za odnose z javnostmi v Smučarski zvezi Slovenije. Konec lanskega novembra je bilo objavljeno, da je dobitnik priznanja v kategoriji Infigo Award tudi ugleden slovenski medijski delavec Marjan Novak.

Program nagrajevanja PRO PR Awards je utemeljen ob praznovanju 10. Obletnice PRO PR konference leta 2012 in namenjene posameznikom, ki so na poseben način prispevali razvoju in pozicioniranju stroke odnosov z javnostmi. Do sedaj je to priznanje dobilo 147 dobitnikov iz celega sveta.

DODATNE INFORMACIJE:

Danijel Koletić

098 417 108

Daniel.key@aprioriworld.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!