Novice

Nazaj na novice

JEEP WRANGLER ZMAGAL NA IZBORU ZA VELIKO NAGRADO “ZA RULYOM 2019”

Bralci ene najbolj znanih ruskih avtomobilističnih revij Za Rulyom (za volanom) so Jeep Wrangler izglasovali za zmagovalca v kategoriji premijskih križancev in SUV vozil za veliko nagrado, ki nagrajuje najboljše nove avtomobile v letu 2018. V dvanajstih kategorijah se je za najboljšega novinca potegovalo skupno 53 novih avtomobilov na ruskem trgu.

JEEP WRANGLER ZMAGAL NA IZBORU ZA VELIKO NAGRADO “ZA RULYOM 2019”Ikonični Wrangler nove generacije je osvojil naziv najboljšega novinca v kategoriji premijskih križancev in SUV vozil po izboru bralcev ruske revijeZa Rulyom.

Bralci ene najbolj znanih ruskih avtomobilističnih revijZa Rulyom(za volanom) so Jeep Wrangler izglasovali za zmagovalca v kategoriji premijskih križancev in SUV vozil za veliko nagrado, ki nagrajuje najboljše nove avtomobile v letu 2018. V dvanajstih kategorijah se je za najboljšega novinca potegovalo skupno 53 novih avtomobilov na ruskem trgu.

Glasovanje za veliko nagrado “Za Rulyom 2019” je potekalo od 1. decembra 2018 do 28. februarja 2019. V tem času se je največja in najbolj pristojna žirija – bralci revijeZa Rulyomin uporabniki spletne straniZR.ru– odločila, kateri kandidati si zaslužijo, da jih razglasijo za novince leta in osvojijo pokal zlatega pegaza.

Po mnenju več kot 25.000 bralcev, je bil Jeep Wrangler izglasovan za najboljšega med novinci v kategoriji premijskih križancev in SUV vozil Jeep Wrangler. Bralci so vozilo ocenjevali prek spletnega glasovanja na osnovi treh kriterijev: oprema, oblika in praktičnost.

PriznanjeZa Rulyomje še eno priznanje v bogati zbirki mednarodnih nagrad, ki jih je prejel ikonični Jeep Wrangler nove generacije. V Evropi je v prvih treh mesecih letošnjega leta prejel že posebno nagradoOff-Roadbritanske revije4×4 Magazine, ki mu je podelila naziv “4×4 of the Year”, priznanje “Legend Car” v okviru nagradBest of Moto 2018, ki jih podeljuje specializirani poljski portalwww.moto.pl, naziv “2018 Automotive Première” v okviru nagradAuto Leader 2018, ki jih podeljujeta vodilni poljski avtomobilistični revijiMotorinAuto Mototer nenazadnje tudi priznanje “Car for a big trip for two”, ki ga podeljujejo uredniki največjega poljskega avtomobilskega portalaWirtualna Polska.

Foto in PR: Jeep

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!