Novice

Nazaj na novice

Skupina dijakov rešila problematiko podtikanja drog v pijače v nočnih klubih

akulteta za podjetništvo, je včeraj organiziaralo že 19. tekmovanje Mladi podjetnik. Srednješolci iz vse Slovenije so se v okviru državnega tekmovanja Mladi podjetnik že 19. leto zapored pomerili v razvoju lastnih poslovnih zamisli, pisanju poslovnih načrtov in njihovem argumentiranju.

MLADI PODJETNIK - Skupina dijakov rešila problematiko podtikanja drog v pijače v nočnih klubih

GEA College – Fakulteta za podjetništvo, je včeraj organiziaralo že 19. tekmovanje Mladi podjetnik.Srednješolci iz vse Slovenije so se v okviru državnega tekmovanja Mladi podjetnik že 19. leto zapored pomerili v razvoju lastnih poslovnih zamisli, pisanju poslovnih načrtov in njihovem argumentiranju.

Naziv mladi podjetnik leta 2015, ki ga kot organizator tekmovanja s partnerji podeljuje GEA College – Fakulteta za podjetništvo, si je z odločno predstavitvijo in aktualno poslovno zamislijo priborila ekipa Srednje ekonomske šole Roška, ki jo sestavljajo Gašper Kos, Maja Novak in Katarina Kunc.Ti so se s projektom ARB d.o.o. lotili pereče in nevarne težave podtikanja drog v pijače v nočnih klubih.

Več o dogodku in zmagovalcih v pripetem sporočilu za javnost. Zmagovalna ekipa ARB d.o.o. vam je na voljo za individualne izjave ali intervju. Kontaktna oseba na strani GEA College je Rok Koželj, vodja marketinga GEA College, E-mail: rok.kozelj@gea-college.si, tel: 01 58 81 300 ali gsm: +386 41 764 637

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!