Novice

Nazaj na novice

LANCASTER, strokovnjak za sonce, predstavlja...

Lancaster se zaveda, da je lepo porjavela polt rezultat visokokakovostne zaščite. Zato v formuli nove generacije ponuja najširši spekter zaščite pred soncem doslej.

Lancaster se zaveda, da je lepo porjavela polt rezultat visokokakovostne zaščite. Zato v formuli nove generacije ponuja najširši spekter zaščite pred soncem doslej. S povabilom "drznite si porjaveti" naznanja novo dobo porjavelosti, ki s pomočjo infrardeče tehnologije skrbi za popolno zaščito kože pred poškodbami sonca in hkrati nudi čudovito bronasto zagorelost.

Linija izdelkov Lancaster Sun Beauty s pomočjo posebnih zaščitnih filtrov nudi fotostabilno UVA in UVB zaščito kože ter edinstveno infrardečo zaščito s kombinacijo treh sestavin, ki učinkovito odbijajo IR žarke. Na voljo so različne teksture in zaščitni faktorji (10 do 30). Za popoln užitek na soncu so vsi izdelki oplemeniteni s posebno poletno dišavo, ki s čutnostjo in svežino nemudoma osvoji naša čutila. Drznite si porjaveti. Varno in brez skrbi.

V letošnjem letu so na voljo novi izdelki za zaščito kože na soncu ter izdelki za nego kože po sončenju. Vsi so že na voljo na prodajnih mestih Lancaster po Sloveniji.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!