Novice

Nazaj na novice

SPIDER-MAN: DALEČ OD DOMA

Večer superjunakov v Cineplexxu Kranj

Marvelov junak Spider-Man bo oboževalce razveseljeval tudi v vročih poletnih dneh. Peter Parker se je vrnil na velika platna v filmu Spider-Man: Daleč od doma. Tokrat se, letnemu času primerno, odpravi na počitnice, a mu skrivnostna bitja preprečijo načrte na njegovem poletnem oddihu v Evropi. Največji Marvelovi oboževalci so si film med prvimi ogledali na Večeru superjunakov. V katero smer se bo razvijalo Marvelovo vesolje sta v kranjskem Cineplexxu preverila velika oboževalca franšize – igralec Andrei Lenart ter akrobat Filip Kržišnik. Za dobro vzdušje je skrbel sam Spider-Man oz. moderator Uroš Bitenc, za svež okus po filmu pa žvečilni gumiji Orbit.

Večer superjunakov SPIDER-MAN: DALEČ OD DOMA

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

SPIDER-MAN: DALEČ OD DOMA – že v Cineplexxu

https://www.cineplexx.si/movie/spider-man-dalec-od-doma/

Peter Parker se vrača v filmu Spider-Man: Daleč od doma, novem poglavju o znamenitem možu-pajku. Priljubljeni junak se sklene pridružiti najboljšima prijateljema Nedu in MJ-ju in preostali klapi na poletnem oddihu po Evropi. Toda njegov načrt, da za nekaj tednom opusti superjunaške dolžnosti, se kmalu izjalovi, ko ga Nick Fury prosi, naj mu pomaga preprečiti napad skrivnostnih bitij, ki sejejo kaos po vsej celini.

https://img.cineplexx.si/media/si/inc/movies_licences/SpidermanFFH_SbGr_05.jpg

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!