Novice

Nazaj na novice

Ob občinskem prazniku bodo podeljena priznanja in nagrade Občine Izola

Občina Izola 11. julija praznuje svoj praznik v spomin na množičen odhod Izolanov v partizane leta 1944.

Izola, 9.julij 2019–Občina Izola 11. julija praznuje svoj praznikv spomin na množičen odhod Izolanov v partizane leta 1944. Proslava ob občinskem prazniku se bo odvila vpetek, 12. julija, ob 20.30 na Manziolijevem trgu. Ob tej priložnosti bodo podeljena priznanja in nagrade Občine Izola.Za glasbo bodo tudi letos poskrbeli člani3 Big Band Orchestra, ki se jim bodo na odru pridružili Lea Sirk, Drago Mislej Mef in drugi gostje.

Ob tej priložnosti bodo podeljena tudi priznanja in nagrada Občine Izola. Priznanje Občine Izola v obliki plakete z zlatim grbom Občine Izola in ustrezno listino bo prejelOttavio Brajkoza življenjsko delo na področju glasbe in izjemen prispevek k promociji občine Izola. Priznanje Občine Izola v obliki plakete z zlatim grbom Občine Izola in ustrezno listino boprejelaOsnovna šola Vojke Šmuc Izola ob 200. obletnici delovanja prve slovenske šole v Istri – podružnične šole v Kortah. Denarno nagrado v višini 2.100 evrov z ustrezno listinoza leto 2019 pa prejmeNadja Gregorovičza življenjsko delo na področju športa, za delovanje na humanitarnem področju, na področju delovanja društev in drugih nevladnih organizacij.

Poleg navedenih bo župan Danilo Markočič podelil tudi priznanje Občine Izola v obliki plakete ssrebrnim grbomViljemu Kernuza 50-letno uspešno vodenje podjetja, v katerem so zaposleni številni Izolani. Plaketo s srebrnim grbom bosta prejeli tudiAnica Adamičza zasluge pri nudenju brezplačne socialne pomoči starejšim in onemoglim izolskim občanom terNerina Bonassini Battelliza izjemne uspehe ter življenjsko delo na področju psihološke dejavnosti z otroki, mladostniki in starši v občini Izola.

Dan pred občinsko proslavo bo Ljubljanska ulica v znamenju četrtkovih večerov na Largu pri špini, v soboto, 13. julija, pa bo na Lonki koncert Elvis Presley tribute. Vikend bomo zaključili z glasbo, saj bo v nedeljo v Manziolijevi palači ob 19. uri zaključni koncert Poletne glasbene akademije, ob 21. uri pa bodo na Manziolijevem trgu odmevali zvoki En Big Banda z Leo Sirk.

Martina Miklavčič Šumanski

Podsekretar za razvoj kadrov in komuniciranje

Sottosegretario per il settore risorse umane e relazioni con il pubblico

T:+386 5 66 00 138

M:+386 41 288 703

E:martina.miklavcic-sumanski@izola.si

W:www.izola.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!