Novice

Nazaj na novice

Premiera filma Pobesneli Max: Cesta Besa

Ogenj in post-apokaliptični svet navdušila znane Slovence

Premiera filma Pobesneli Max: Cesta Besa Ogenj in post-apokaliptični svet navdušila znane Slovence

Cineplexx Kranj je gostil premiero post-apokaliptičnega filma, ki ga je zakuhal sam oče tega žanra, režiser George Miller. Film Pobesneli Max: Cesta Besa je v 3D tehniki v objem kinematografa privabil tudi znane Slovence, ki so se po številnih dih jemajočih akcijskih prizorih naužili tudi ognjene akcije v živo.

Po ogledu filma je namreč za piko na i že tako razburljivemu večeru poskrbel akrobatski duo F&B Acrobatics, ki ga sestavljata Filip Kržišnik in Blaž Slanič. Svoj nastop sta namreč začinila z bruhanjem ognja, kot ga lahko vidimo le redkokdaj.

Znani Slovenci so za akcijo

Med obiskovalce premiere filma, ki so mu naklonjeni tako domači, kot tudi tuji filmski kritiki so se pomešali tudi znani Slovenci, ki jih je Maxov divji boj v post-apokaliptičnem svetu in Cineplexxov RealD 3D pustil skoraj popolnoma brez besed.

Radijski moderator ter mojster preobleke in imitacije Klemen Bunderla se je premiere filma udeležil v spremstvu punce Kaje Kavčič in prijateljev, medtem ko si je reper Rok Trkaj privoščil večer le zase. Enako je storila tudi voditeljica Špela Jereb, medtem ko je nekdanja mis športa in blogerka Ajda Sitar prost večer izkoristila za filmsko druženje s fantom Janom Žumrom.

**

Brezplačne fotografije za objavo lahko prenesete na povezavah:

Dropbox: https://www.dropbox.com/sh/j2443626peog02b/AAAu4YhpVMrcAG6Qrjka0sl9a?dl=0

WeTransfer: http://we.tl/PyycFRlpRE

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!