Novice

Nazaj na novice

Prevarantke na Wall Streetu napolnile dvorane v Cineplexxu – Ladies night –

Septembrski Ladies night je na velika platna prinesel resnično zgodbo o najbolj sexy, zabavnih in iskrenih Prevarantkah na Wall Streetu, ki je bil odlična izbira za obisk kina s prijateljicami. Zgodba, sledi skupini bivših striptizet, ki skupaj načrtujejo in izpeljejo prevaro, s katero močno obrnejo zgodbo njihovih bogatih strank iz Wall Streeta. Navdušila je tudi zvezdniška zasedba: Jennifer Lopez, Cardi B, Julia Stiles in Constance Wu.

Prevarantke na Wall Streetu napolnile dvorane v Cineplexxu

– Ladies night –

Septembrski Ladies night je na velika platna prinesel resnično zgodbo o najbolj sexy, zabavnih in iskrenihPrevarantkah na Wall Streetu, ki je bil odlična izbira za obisk kina s prijateljicami.

Zgodba, sledi skupini bivših striptizet, ki skupaj načrtujejo in izpeljejo prevaro, s katero močno obrnejo zgodbo njihovih bogatih strank iz Wall Streeta. Navdušila je tudi zvezdniška zasedba:Jennifer Lopez, Cardi B, Julia Stiles in Constance Wu.

V Kranju je za dobro vzdušje poskrbela moderatorkaAzra Selimanovič, ki jesrečno izžrebanko razveselila z dišavoJLo L.A. Glow.V Kranju so si film ogledali tudi Špela Jereb s prijateljico, Blaž Gregorin, direktor TAM-TAMa s sinom ter Tomaž Okroglič Rous (Siddharta). V Mariboru pa stand-up komičarkaMartina Ipša z ženo Janjo ter Miša Margan Kocbek.

Azra Selimanovič, moderatorka

PREVARANTKE NA WALL STREETU (Hustlers) v Cineplexxu od 12. septembra.

Film, posnet po resnični zgodbi, sledi skupini bivših striptizet, ki skupaj načrtujejo in izpeljejo prevaro, s katero močno obrnejo zgodbo njihovih bogatih strank iz Wall Streeta.

Prodaja vstopnic:https://www.cineplexx.si/movie/prevarantke-na-wall-streetu/

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAIDTODIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!