Novice

Nazaj na novice

FORD RANGER RAPTOR

V Evropo prihaja nadvse hud Ford Ranger Raptor – vrhunski športni pickup

PREDSTAVITEVPODVOZJEOBLIKOVANJEVOZNOSTPOVEZLJIVOSTZANIMIVOSTI

V Evropo prihaja nadvse hud Ford Ranger Raptor – vrhunski športni pickup

Novi Ranger Raptor – najtrpežnejša in najzmogljivejša različica najbolje prodajanega pickupa v EvropiStrahospoštovanje vzbujajočega Rangerja Raptorja so razvili v oddelku Ford Performance, omogoča pa adrenalinski življenjski slog s premagovanjem najzahtevnejših terenov z veliko hitrostjoDa se vozilo ne ustraši nobene ovire, poskrbijo ultra-čvrsto podvozje, po meri prilagojeno vzmetenje in pnevmatike, motor EcoBlue z 213 KM in navorom 500 Nm, 10-stopenjski samodejni menjalnik in 6 izbirnih načinov prilagajanja vožnje podlagi.

Ford predstavlja novi Ranger Raptor – najtrpežnejšo in najzmogljivejšo različico najbolje prodajanega pickupa v Evropi.

Oddelek Ford Performance je prvega Rangerja Raptorja razvil za resnične navdušence. Poganja ga Fordov 2,0-litrski dizelski motor v izvedbi Bi-turbo, ki razvije 213 KM in 500 Nm navora, motor bo dopolnjeval Fordov novi 10-stopenjski samodejni menjalnik.

Gre za prevladujoč nastop vrhunskega Rangerja z mogočnimi dimenzijami in ekstremnim oblikovanjem dopolnjuje edinstveno podvozje, ki so ga v oddelku Ford Performance optimalno prilagodili za terensko vožnjo z veliko hitrostjo in možnost premagovanja vseh ovir.

Ranger Raptor odlikuje tudi edinstvena zaščita podvozja za terensko vožnjo. Nova zaščitna plošča je izdelana iz visoko trdnega jekla debeline 2,3 mm – ta je za 60 odstotkov debelejša od običajne plošče v primerjavi s standardnim Rangerjem.

“Pozabite vse, kar se vam zdi, da veste o pickupih,” je povedal Leo Roeks, direktor oddelka Ford Performance v Evropi. “Naš novi Ranger Raptor je povsem nova pasma – čistokrvni puščavski dirkalnik in ekstremni adrenalinski terenec, ki se v najzahtevnejših delovnih pogojih brez težav pomeri z najzmogljivejšimi tekmeci.”

Ford Ranger je najbolje prodajani pick-up v Evropi. V letu 2019 je bilo do julija prodanih 26.600, kar je za 12 % več kot lani.

Dramatičen novi video Forda Rangerja Raptorja v akciji si oglejte tukaj:https://youtu.be/U94wDbctu1U

PREDSTAVITEVDOKUMENTIMULTIMEDIACENIKFord Ranger Raptor 2019 cenikSUMMIT MOTORS LJUBLJANA

Flajšmanova ulica 3

1000 Ljubljana

ODNOSI Z JAVNOSTMI:

Katja Hvala

+386 (0) 1 252 51 16

katja.hvala@summitmotors.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!