Novice

Nazaj na novice

Interaktivno doživetje za vso družino v Citycentru Celje

Izjemno zanimanje – na voljo še zadnje sobe v Hotelu Transilvanija

V nakupovalnem središčuCitycenter Celjelahko obiskovalci še vse do sobote, 28. septembra, med 10. in 12. uro ter 16. in 19. uro, doživijo nepozabno dogodivščino v edinstvenem tematskem parku Hotel Transilvanija. Še posebej bo zabavno konec tedna, ko bodo hotel obiskali zabavni liki iz risanega filma Hotel Transilvanija, in sicer grof Drakula (Drac), Manca (Mavis), Frankenstein – Franc in mumija Ožbej (Murray). Obiskovalci se bodo lahko z njimi fotografirali in zaplesali, nato pa so povabljeni v hotel, kjer jih v tematskih sobah pobega čakajo številne uganke in naloge, med drugim tudi pošastomer in soba kričanja.

Grof Drakula vabi

Zaradi velikega povpraševanja po doživetju v Hotelu Transilvanija, vabi grof Drakula vse obiskovalce, da si predvsem v popoldanskih urah zagotovijo svojo sobo še pravi čas. Hotel Transilvanija je namreč zasnovan kot tematski park, v katerega gostje vstopajo v skupinah. V tematskih sobah pobega jih nato čakajo uganke, ki jih morajo razvozlati, da ga lahko pravočasno zapustijo, obisk pa jim popestrijo zvočni in svetlobni učinki. Vse skupaj tako ponuja nepozabno izkušnjo za vso družino, polno zabave in veselja.

Maribor kot zadnje zatočišče za zabavne pošasti

Pošasti še ne bodo zapustile Slovenije, saj se iz Celja nato selijo v Europark Maribor, kjer bodo zabavale obiskovalce med 1. in 10. oktobrom.

PRIMA KOMUNIKACIJE, D.O.O.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!