Novice

Nazaj na novice

Zbiramo prijave na mednarodno Konferenco FOCUS

Moto pete konference bo "Bližje ljudem", dogodek pa bo prvič potekal dva dni. Tekom prvega dne bodo potekali debatni klubi za vse udeležence. Ob koncu bodo predstavljeni zaključki debat, ki bodo vsebovali temeljne smernice za izdelavo komunikacijske strategije in proračuna za vsako posamezno aktivnost.

Zbiramo prijave na mednarodnoKonferenco FOCUS-inovacije in komuniciranje v javni upravi ter podjetjih v javnem sektorju,ki bože petič zaporedod 17. do 18. oktobra 2019, v Termah Tuhelj, na Hrvaškem. Moto pete konference bo"Bližje ljudem",dogodek pa bo prvič potekal dva dni. Tekom prvega dne bodo potekali debatni klubi za vse udeležence.Ob koncu bodo predstavljeni zaključkidebat, ki bodo vsebovalitemeljne smernice za izdelavo komunikacijske strategije in proračuna za vsako posamezno aktivnost.

Predavanja, ki so na razporedu tekom drugega dne konference, vam bodo razkrila skrivnostiuspešnih primerovkomuniciranja v javni upravi in javnih podjetjih. Letošnjo konferenco organizirataInstitut za inkuzivno-integrirane komunikacije jugovzhodne EvropeinAgencija Apriori World. Skozi pretekle štiri konference je več kot 650 udeležencev v Sarajevu, Beogradu in Tuhelju imelo priložnost deliti svoja znanja in izkušnje, hkrati pa slišati razmišljanja tujih strokovnjakov. Hvalavam, da boste del tega edinstvenega izobraževalnegadruženja, ki povezuje stroko, prakso in ljudi. Verjamemo, da boste prepoznali možnosti, ki jih ponuja sodelovanje na mednarodni konferenci.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!