Novice

Nazaj na novice

Hotel Bled Rose slovesno odprl svoja vrata

Novi štirizvezdični hotel, ki na Bledu ponuja petzvezdična doživetja

Novi štirizvezdični hotel, ki na Bledu ponuja petzvezdična doživetja

Na mestu nekdanjega Hotela Jelovica je zaživela pomembna pridobitev in osvežitev blejskega turizma –Hotel Bled Rose. V procesu celovite revitalizacije se je hotel iz ponudbe za množične izletnike preusmeril v izkustveni, doživljajski turizem. Udobje ponuja tudi zahtevnim gostom, saj se ponaša z odprtim, dizajnerskim ambientom, sodobnim SPA-jem, konferenčnim centrom in izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije.

Hotel, ki je na izjemni lokaciji ob Blejskem jezeru, je z novim lastnikom dobil novo vizijo: štirizvezdično namestitev s ciljem izvajanja vrhunskih, petzvezdičnih doživetij. Skladno s tem je bil hotel deležen celovite prenove – od prezračevanja in inštalacij do gradnje nove restavracije, SPA-ja in poročne dvorane, uredili so dvorišča in parkirišča.

"Po devetih mesecih celovite prenove je hotel zaživel s svežim, sodobnim videzom, pa tudi s povsem novo identiteto in poslovnim konceptom, ki presega klasične hotelske storitve. Pozitivni odzivi prvih gostov že napovedujejo, da bo v prihodnosti eno najbolj zaželenih prizorišč svečanih dogodkov, sproščenih srečevanj in ustvarjanja novih lepih spominov," je ob odprtju povedal dr. Otmar Zorn, direktor podjetja Rikli, ki je lastnik Hotela Bled Rose.

Bled Rose navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, pri čemer premišljeno oblikovanje, kakovostni materiali in razigrana paleta barv vabijo k sprostitvi. Sodobni interier, pod katerega se je podpisal arhitekt Jani Vozelj, dopolnjujeta igra svetlobe in stik z naravo, saj celotna južna stran hotela s panoramskimi stenami odpira pogled na obrežje Blejskega jezera. Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah s skupno 176 posteljami – od klasičnih dvoposteljnih sob do razkošnih hotelskih apartmajev, ki so posebej prilagojeni družinam, poslovnim gostom, kot tudi mladoporočencem. Ponudbo namestitve dopolnjujejo tudi štiri konferenčne dvorane z najsodobnejšo tehnično opremo.

V hotelu je zaživela restavracija z bogato kulinarično ponudbo à la carte, ki sledi trendom in jih domiselno prepleta s slovensko kulinarično tradicijo. Za popolno razvajanje poskrbi sodoben wellness z notranjim bazenom, savnami in masažnim centrom. Sprostitveni kompleks se odpira na hotelsko plažo, ki v neposredni bližini Blejskega jezera predstavlja zasebno oazo udobja in zelenja, z džakuzijem in zunanjo savno. Gostom, ki jih Bled pritegne z vidika zdravstvenega turizma, pa v hotelu poleg wellness storitev ponujajo tudi individualna prehranska svetovanja in posebne menije.

"V letu 2020 si bomo dodatno prizadevali za vrhunsko gostoljubje, prilagodljivost in prijaznost osebja, saj ravno to naši gostje najbolj cenijo. Čakata pa nas tudi zaključna ureditev okolice in prenova pročelja oziroma fasad. S tem bomo poskrbeli še za zadnje podrobnosti v procesu preobrazbe hotela v čudovit, sodoben kompleks, ki bo v ponos Bledu in slovenskemu turizmu," je načrte za naslednje leto strnila mag. Natalija Kovač, prokuristka Hotela Bled Rose.

FUTURA DDB D.O.O.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!