Novice

Nazaj na novice

JENNIFER ANISTON

Prihaja novo priznanje za sedemkratno dobitnico People’s Choice Awards

Prihaja novo priznanje za sedemkratno dobitnico People’s Choice Awards

Ljubljana, oktober 2019 –Kanal E! je najavil, da bo slavna večkrat nagrajevana igralka Jennifer Aniston prejela nagrado The People’s Icon of 2019 v okviru E! People’s Choice Awards. Anistonova bo nagrajena za njene slavne vloge na televiziji in filmu, vključujoč Netflix uspešnico Murder Mystery, za katero je nominirana v kategoriji Najboljša ženska zvezda v 2019. Podelitev nagrad E! People’s Choice Awardsbo predvajana v živo iz Barker Hangara v Santa Moniki v nedeljo 10. novembra ob 03:00 po polnoči na kanalu E!

“Jennifer Aniston je prava energija, ki jo je upodobila v svojih nepozabnih legendarnih vlogah in likih”, je izjavila Jen Neal, direktorka E! News, dogodka v živo in Lifestyle Digital. “Za elegantno osvajanje komedije in drame in na malem in velikem platnu se bomo poklonili Jennifer Aniston z nagrado The People’s Icon of 2019.”

Aniston se je neopazno spremenila iz dekleta iz soseske skozi vlogo Rachel Green v seriji Friends, nagrajeno z Emijem in Zlatim Globusom, do mednarodno uveljavljene filmske zvezde, ki je igrala v komedijah, ko so Bruce Almighty, Horrible Bosses in We’re the Millers, zatem v dinamični drami, za katero je nominirana za nagrade Zlati Glubus in SAG v filmu Cake. Te jeseni se Anistonova vrača na televizijo z dolgo pričakovano Apple TV+ serijo The Morning Show, s Steve Carell in Reese Witherspoon.

E! Peoples Choice Awards bo predvajana iz Barker Hangara v Santa Moniki, v nedeljo 10. novembra, od 03:00 po polnoči na kanalu E!, z oddajo v živo z rdeče preproge - E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 od 01:00 za polnočjo. Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 in E! People’s Choice Awards so producirali Den of Thieves z izvršnimi producenti: Jesse Ignjatović, Evan Prager in Barb Bialkowski.

Foto: Alexi Lubomirski

JASMINA LATINOVIĆ

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!