Novice

Nazaj na novice

TV1000 v novembru

Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v novembru 2019

Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v novembru 2019

Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v novembru 2019: Ubila bom Billa 1, Ubila bom Billa 2, Mesto greha, Neslavne barabe in serija V družbi s Tarantinom.

Ubila bom Billa 1, v ponedeljek, 18. novembra, ob 21.00"Nevesta" je pripadala skupini vrhunskih morilk, ko pa je izstopila iz tolpe, so se njen vodja Bill in druge morilke obrnili proti njej. Visoko nosečo jo v odmaknjeni kapeli v Teksasu napadejo na poročni dan in jo s pobitimi svati pustijo ležati v mlaki krvi, misleč, da je tudi ona mrtva. Pet let kasneje se "Nevesta" v bolnišnici zbudi iz kome in odloči za krvavo maščevanje.

Ubila bom Billa 2, v ponedeljek,25. novembra, ob 21.00Na seznamu za maščevanje je bilo pet imen, ostala so še tri. Vernita Green ter O-Ren Ishii sta podlegli, zdaj pa so pred neomajno "Nevesto" še trije srditi nasprotniki: Elle Driver, Budd in na koncu še njihov vodja Bill. Če jih ni strah, bi jih moralo biti, saj "Neveste" ne bo nič zaustavilo. Krvave načrte ji nekoliko prekriža spoznanje, da je njena hčer, ki je bila še v maternici, ko so "Nevesto" med poroko ustrelili nekdanji pajdaši, preživela. Kako bo to vplivalo na njeno maščevalno nalogo?

Mesto greha, v ponedeljek,4. novembra, ob 21.00Dobrodošli v Mestu greha, kjer vladajo suroveži, pokvarjenci in razočaranci. Nekateri pravijo, da je temačno, drugi, da je hladno, nekateri pa ga imenujejo svoj dom. Pokvarjeni policaji, seksi ženske, obupani nasilneži … Nekatere žene maščevanje, drugi hlepijo po odrešitvi. In potem so tu nekateri, ki si želijo vsakega po malem. Svet nenavadnih junakov, ki se navkljub vsemu trudijo storiti, kar je prav, v mestu, ki ga razžira ravnodušnost.

Neslavne barabe, v ponedeljek,11. novembra, ob 21.00V nemško okupirani Franciji je Shosanna Dreyfus priča umoru svoje družine. Krvavo dejanje je ukazal nacistični polkovnik Hans Landa. Shosanna za las uide smrti in pobegne v Pariz, kjer se pod novim (francoskim) imenom preživlja kot lastnica kino dvorane. Drugje v Evropi poročnik Aldo Raine zbere skupino ameriških vojakov judovske veroizpovedi, da bi izvajali hitre in srhljive maščevalne akcije. Enota, ki postane kaj hitro razvpita med sovražnimi vojaki in častniki, prejme nalogo, pri kateri mora sodelovati z nemško igralko in tajno agentko Bridget von Hammersmark. Naloga? Napad na vodstvo tretjega rajha. Toda lastnica izbrane kino dvorane, ki je po naključju ravno Shosanna, ima svoje načrte za maščevanje.

V družbi s Tarantinom, vsako soboto v novembru, od9. novembra, ob 21.00Vsako soboto zvečer v novembru uživajte ob najboljših filmih legendarnega režiserja Quentina Tarantina. Zaključili bomo v soboto, 30. novembra, z dvojno porcijo filmov Ubila bom Billa.

Foto: Miramax

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!