Novice

Nazaj na novice

P!NK bo počaščena na slovesnosti, ki poteka 10. novembra v Santa Monici

E! je objavil, da bo svetovna superzvezda P!NK prejela nagrado The People’s Champion of 2019 na prihodnji podelitvi E! People’s Choice Awards. P!NK bo prejela čast, zaradi njene nenehne podpore in dela v organizaciji No Kid Hungry, v fundacijah Make-a-Wish Foundation,

P!NK bo počaščena na slovesnosti, ki poteka 10. novembra v Santa Monici

Ljubljana – november 2019–E! je objavil, da bo svetovna superzvezda P!NK prejela nagrado ThePeople’sChampionof 2019 na prihodnji podelitvi E!People’sChoice Awards.P!NK bo prejela čast, zaradi njene nenehne podpore in dela v organizaciji No Kid Hungry, v fundacijah Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, REVERB,kampanjah Autism Speaksin Human Rights Campaign, ter zato ker je veleposlanica organizacije UNICEF. Letos je nominirana tudi v kategorijah Female Artist of 2019 in Concert Tour of 2019.Podelitev nagrade E!People’sChoice Awardsbo potekala v živo iz gledališča Barker Hangar, Santa Monica, v nedeljo, 10. novembra, ob 03:00.

"V naši družbi je veliko čudovitih organizacij in posameznikov, ki vsak dan počnejo neverjetne stvari", pravi P!NK."Oni so naši borci in prvaki vsak dan. Poučujejo naše otroke in nas, da je cool biti prijazen in da je možna sprememba na boljše. Počaščena sem, da sem lahko del te zgodbe in se bom še naprej borila za resnico, odprtost in dušo."

"Sposobnost P!NK, da s svojo glasbo pritegne pozornost svetovne publike, pa tudi spodbudi jo, da deluje v imenu splošnega dobra v sferah življenja, ki vplivajo na človeštvo, navdušuje," pravi Jen Neal, generalni manager v E! News, Live Events in Lifestyle Digital. "Kot aktivistka, ki navdihuje spremembe koristne za splošno dobro, ona je poosebljanje nagradePeople’sChampion, in bomo ji ponižno dodelili to priznanje."

Čeprav je pred kratkim prejela zvezdo na Hollywood Walk of Fame za pomemben prispevek k pop kulturi in svetu glasbe, P!NK je debitirala na TOP lestvicah še leta 2000. Od tedaj je v bogati glasbeni karieri posnela še osem študijskih in en greatest hits album, naklade njenih plošč pa presegajo številko 60 milijonov prodanih izvodov. Poleg tega, njeno delo je nagrajeno s tremi Gremmy-ji, potem Daytime Emmy Award, sedem priznanj MTV Video Music Awards, vključno z naslovom 2017 Video Vanguard Award recipient. P!NK je leta 2013 bila tudi Ženska leta revije Billboard (Billboard’s "Woman of the Year"), pred kratkim pa je prejela priznanje Billboard’s "Legend of Live Award".Album Hurts 2B Human je njen tretji zaporedni album, s katerim je debitirala na prvem mestu lestvice Billboard 200 Chart. Pravkar je končala svojo odlično ocenjeno turnejo Beautiful Trauma World Tour, v okviru katere je nastopila na več kot 156 koncertov v 18 držav, in je za njo prodala več kot tri milijone vstopnic po vsem svetu. Ta turneja je deseta po zaslužku v zgodovini lestvice Billboard’s Boxscore, in največja turneja ženske izvajalke v zadnjih deset let.

Dogodek E! Peoples Choice Awards bo predvajan v živo iz znamenitega prostora Barker Hangar, Santa Monica, v nedeljo, 10. novembra, ob 03:00, medtem ko se bo predvajanje E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 začelo ob 01:00 po polnoči. Oba dogodka – Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 kot tudi E! People’s Choice Awards – je producirala družba Den of Thieves, z Jesse Ignjatovic, Evanom Pragerjom in Barb Bialkowski, kot izvršno producentko.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!