Novice

Nazaj na novice

Novi Lenovo ThinkPad 10 za pravo poslovno svobodo

Lenovo je danes na dogodku Lenovo Tech World predstavil poslovno tablico ThinkPad 10, ki dviga mobilno računalniško izkušnjo na nov nivo. Opremljena z novim peresom ThinkPad Pen Pro uporabnikom nudi še večjo natančnost ročnega vnosa besedila, inženirji pa so poskrbeli še za izjemno zaščito na tablici hranjenih podatkov. Med dodatki sta na voljo tudi vrhunska tipkovnica ThinkPad Folio Keyboard in eleganten ovitek.

Novi Lenovo ThinkPad 10 za pravo poslovno svobodo

Peking, 28. maj 2015: Lenovo je danes na dogodku Lenovo Tech World predstavil poslovno tablico ThinkPad 10, ki dviga mobilno računalniško izkušnjo na nov nivo. Opremljena z novim peresom ThinkPad Pen Pro uporabnikom nudi še večjo natančnost ročnega vnosa besedila, inženirji pa so poskrbeli še za izjemno zaščito na tablici hranjenih podatkov. Med dodatki sta na voljo tudi vrhunska tipkovnica ThinkPad Folio Keyboard in eleganten ovitek.

ThinkPad 10 združuje zmogljivosti in enostavnost rabe

Mobilni poslovni uporabniki, ki pogosto kolebajo med izbiro prenosnika ali tablice, bodo navdušeni nad novo tablico ThinkPad 10 in njeno prilagodljivo uporabo. Ta je zasnovana tako, da prinaša polnokrvno računalniško izkušnjo, saj uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje predstavitev, dokumentov, opravljanje video klicev itd. Tablica ima nameščen operacijski sistem Windows 10, poganja pa jo štirijedrni procesor Intel Atom. 10-palčno tablico odlično dopolnjujeta doplačilna tipkovnica ThinkPad 10 Folio Keyboard ali tipkovnica Ultrabook Keyboard. Pisarniškemu okolju je namenjena še razširitvena postaja ThinkPad Tablet Dock, ki omogoča priklop zunanjih monitorjev, tiskalnikov in drugih naprav.

Izboljšane funkcije za vsestransko rabo

ThinkPad 10 uporabniku prinaša izjemno praktičnost in prilagodljivost. S skoraj 10-urnim trajanjem baterije ne prekinja dela uporabnika. Izjemno svetel IPS-zaslon ločljivosti 1920x1200 pik lahko uporabnik še dodatno prilagodi svojim potrebam, saj so na doplačilnem seznamu zaščitni sloji, ki bodisi preprečujejo bleščanje v neposredni sončni svetlobi bodisi ščitijo pred neželenimi pogledi s strani. V kombinaciji s peresom ThinkPad Pen Pro je delo s tablico hitro in enostavno.

Uporabniki uporabniško izkušnjo ob uporabi peresa še izboljšajo z rabo aplikacije WRITEit, ki jim omogoča ročni vnos teksta v praktično vsako polje. Ovitek QuickShot je tudi zelo praktičen, saj uporabniku omogoča, da le zaviha rob ovitka, tablica pa že sproži aplikacijo za zajem slik ali videa. Vgrajena kamera ima ločljivost 5 milijonov pik. Tablica podpira povezljivost v mobilna omrežja 3G/4G LTE in tako skrbi, da uporabnik ostane povezan skoraj kjerkoli na svetu.

Poslovne varnostne rešitve za miren spanec

Številne aplikacije danes zahtevajo dostop do mobilnih omrežij in podatkov, raba poslovnih aplikacij na terenu pa mora biti ustrezno varovana. V ta namen ima tablica vgrajene številne varnostne funkcije. Opcijsko so uporabnikom na voljo enkripcija dTPM, bralnik prstnih odtisov ali bralnik pametnih kartic. Lenovo poslovnim strankam nudi tudi prilagoditev oznak tablice, označevanje z logotipi podjetja, prioritetno podporo in druge storitve.

Citat

“ThinkPad 10 je najboljša poslovna tablica in je rezultat našega osredotočanja na inovacije ter praktično rabo tablic v poslovnih okoljih. Tudi najbolj mobilni uporabniki lahko sedaj uživajo v najboljši rešitvi iz obeh svetov, saj je praktičnost tablice združena z zmogljivostjo računalnika, hkrati pa smo poskrbeli za brezhibno mobilnost, povezljivost in varnost,” je povedal direktor oddelka ThinkPad Business v Lenovu Luis Hernandez.

Dobavljivost

Tablica ThinkPad 10 in številni dodatki zanjo bodo v Sloveniji naprodaj konec poletja.

O družbi Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je 46 milijard ameriških dolarjev vredno podjetje, uvrščeno na seznam Fortune 500. Podjetje izdeluje inovativne potrošniške in poslovne tehnološke izdelke, ki jih odlikuje visoka kakovost izdelave. Mednje sodijo prenosni in osebni računalniki (legendarna blagovna znamka Think ter prilagodljivi računalniki YOGA), delovne postaje, strežniki, sistemi hrambe podatkov, pametni televizorji in drugi družinski ter mobilni izdelki, kot so pametni telefoni (vključno z blagovno znamko Motorola), tablice in aplikacije. Pridružite se Lenovu na omrežju LinkedIn, mu sledite na omrežjih Facebook ali Twitter (@Lenovo) oziroma obiščite spletno stran www.lenovo.com.

www.lenovo.si

www.facebook.com/LenovoSlovenija

Več informacij za medije:

Jovan GlamočaninGeneralni direktor SEA (SLO, CRO, SER, BIH, MAC, MTN, KOS, ALB)e-pošta: jglamocanin@lenovo.comtelefon:+386 (1) 620 71 83faks:+386 (1) 620 71 89

****

Dodatne informacije glede vsebine sporočila ter slikovnega materiala:Franc Fritz Murgeljgsm: 041 699 770tel.: 01 600 10 10franc.murgelj@ecetera.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!