Novice

Nazaj na novice

Jesensko doživetje z novimi modeli BMW

Letni časi se menjavajo, užitek v vožnji pa ostaja enak. To jesen BMW privablja občudujoče poglede s tretjo generacijo BMW serije 1, postavlja nova merila elektromobilnosti z BMW 330e in zagotavlja udobje na potovanju z novim BMW serije 3 Touring.

Jesensko doživetje z novimi modeli BMW.

Letni časi se menjavajo, užitek v vožnji pa ostaja enak. To jesen BMW privablja občudujoče poglede s tretjo generacijo BMW serije 1, postavlja nova merila elektromobilnosti z BMW 330e in zagotavlja udobje na potovanju z novim BMW serije 3 Touring.

PRESS CONTACT.

Maja Ilec BMW Group Tel: +386 1 586 73 74 send an e-mail

DOWNLOADS.

Attachments(1x, ~155,06 KB)Photos(190x, ~219,79 MB)

V sredo, 23. oktobra 2019, je BMW Group Slovenija za medije pripravil lokalno predstavitev novosti. V jesenskem duhu so se predstavniki sedme sile na panoramski vožnji spogledovali z močnimi karakterji novih modelov skupine BMW. Na njihovi poti so se srečali z združitvijo vizionarske arhitekture in vizionarske mobilnosti, ko jih je v Lumar PRIMUS iEDITION vzorčni hiši v Dragomlju ob tehnološko dovršenemu vozilu BMW 330e, pozdravil direktor področja elektromobilnosti in MINI pri BMW Group Slovenija, Uroš Dolenc. Poudaril je, da BMW mobilnost prihodnosti ponuja že danes, do leta 2023 pa bo BMW Group ponujal kar 25 elektrificiranih modelov, od tega več kot polovico popolnoma električnih. Da gre za uspešno sodelovanje na področju trajnostnega razvoja in premium izdelkov je pritrdil tudi lastnik in direktor podjetja Lumar, Marko Lukić. Flota je užitek v vožnji nadaljevala proti sončni Gorenjski, kjer je v centru mesta Kranja ob skaterskem izzivu in družbi deskarja prostega sloga, BMW ambasadorja Marka Grilca, vladal urbani utrip, ki ga pričara novi model BMW serije 1. Raziskovanje osrčja Gorenjske se je zaključilo s prepletom družinske zgodbe priznane gostilne Krištof ob predstavitvi novega BMW serije 3 Touring. Zbrani novinarji so občutili brezmejno raziskovanje okusov, udobja in nepozabnega doživetja.

Popolnoma novi BMW serije 1 je prispel, da privabi poglede z močnim karakterjem. To mu zlahka uspeva, saj ga izjemna oblika in napreden oblikovalski jezik že na prvi pogled ločita od množice. Enako velja za njegovo notranjost s sodobnim vzdušjem, ki navdušuje s premijsko kakovostjo in odprtostjo. Učinkoviti motorji, sprednji pogon, ki je zdaj premierno na voljo v novem BMW serije 1, in najsodobnejše tehnologije podvozja zagotavljajo vozne izkušnje, polne dinamike in okretnosti, medtem ko inovativne tehnologije in sistemi za pomoč vozniku poskrbijo, da boste svoj cilj vedno dosegli varno in udobno.

Proizvajalec vozil premijskega razreda BMW stalno napreduje z elektrifikacijo svojega voznega parka, kjer več moči, več dosega in več napredka predstavlja z novim vozilom BMW 330e. S svojo izjemno učinkovito kombinacijo elektromotorja in 4-valjnega bencinskega motorja BMW TwinPower Turbo, priključni hibrid razvije revolucionarno pogonsko silo. Pripravljen, da vse odkrije na novo.

Novi BMW serije 3 Touring razvija inovativnost, funkcionalnost in športno dinamiko do popolnosti. Kot polnokrvni športnik med vsestranskimi predstavniki združuje zelo učinkovite motorje BMW TwinPower Turbo, odlično uglašene komponente podvozja in najsodobnejše sisteme za pomoč vozniku, da naredi vtis z vozno dinamiko, ki je neprekosljiva v njegovem segmentu. To premoč prinaša na cesto – tudi v mirovanju. Z inovativnimi rešitvami za notranjost in digitalnim BMW Intelligent Personal Assistant lahko na svojega pomočnika preložite marsikatero opravilo, če želite, in si s tem ustvarite čas za resnično pomembne stvari v življenju.

Dodatne informacije so na voljo:

BMW serije 3 priključni hibrid.

BMW serije 1.

BMW serije 3 Touring.

Informacije o cenah pa so na voljo na spletni strani www.bmw.si medceniki.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!