Novice

Nazaj na novice

Radenska ima novega komercialnega direktorja

Po tem, ko je marca letos Radenska postala nova članica vodilne regijske Skupine Kofola in je novi nadzorni svet potrdil Mariana Šefčoviča za generalnega direktorja, se ekipi Radenske pridružuje Jure Zrilić.

Radenska ima novega komercialnega direktorja

Radenci, 21. maja 2015 - Po tem, ko je marca letos Radenska postala nova članica vodilne regijske Skupine Kofola in je novi nadzorni svet potrdil Mariana Šefčoviča za generalnega direktorja, se ekipi Radenske pridružuje Jure Zrilić. Z bogatimi izkušnjami na področju trženja in prodaje brezalkoholnih pijač ter širokim znanjem vodenja in upravljanja blagovnih znamk bo kot komercialni direktor sodeloval pri pripravi strateških usmeritev Radenske.

Marian Šefčovič, generalni direktor Radenske, je ob tem dejal: "Veseli nas, da smo v Radensko uspeli dobiti sodelavca, ki ima veliko delovnih izkušenj, obenem pa tudi dragocena znanja o slovenskem trgu, okolju in lokalnih značilnostih. S tem bo zagotovo doprinesel k nadaljnji krepitvi pozicije Radenske in njenih blagovnih znamk in sodeloval pri ustvarjanju vrednosti za naše uporabnike in stranke."

Jure Zrilić je do prihoda v Radensko vodil komercialni oddelek v podjetju Coca-Cola HBC Slovenija, kjer je pridobil strokovna znanja in izkušnje s področja uspešnega upravljanja in vodenja prodaje in marketinga. "Radenska je uveljavljena blagovna znamka z bogato tradicijo, kar omogoča velik potencial za rast. Skupina Kofola pa se je izkazala za uspešno regijsko podjetje z jasno strategijo ohranjanja in krepitve lokalnih blagovnih znamk in ljudi. Zato želim sodelovati pri nadaljnjem ustvarjanju uspešnih zgodb tako na domačem kot tujih trgih," je ob svojem nastopu na novo delovno mesto komercialnega direktorja Radenske dejal Jure Zrilić.

Lep pozdrav!

Milan Verdev

Stiki z javnostmi

Radenska d.d. Radenci

Boračeva 37, 9502 Radenci

www: http://www.radenska.si

tel.: +386 (0)2 520 3633

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!