Novice

Nazaj na novice

Sony najavil nove televizorje

Nova televizorja 75” 8K Full Array LED in 48” 4K OLED

Nova televizorja 75” 8K Full Array LED in 48” 4K OLED

Sony Europe je včeraj najavil široko ponudbo novih naprednih televizorjev, vključno z ZH8 8K Full Array LED, 4K OLED televizorji A8 (55’’ in 65’’) in A9 (48’’) ter 4K Full Array LED televizorjema XH95 in XH90. Novi televizorji Sony združujejo najboljše Sonyjeve tehnologije, s katerimi lahko na zaslonu prikažejo resnično to, kar so si zamislili ustvarjalci vsebin. S to ponudbo televizorjev želi Sony omogočiti najboljšo izkušnjo gledanja, kar jo je na voljo, in sicer z vodilno kakovostjo slike, inovativnim zvokom in popolno uporabniško izkušnjo, ki jo okvirjajo vrhunski veliki zasloni.

Z vgrajenim slikovnim procesorjem X1™ Ultimate, ki je vodilni v svojem razredu, ti televizorji dosegajo izjemno kakovost slike za visoko realistično izkušnjo gledanja. Ključni del gledanja televizije je tudi vrhunska kakovost zvoka, zato se novi modeli ponašajo s tehnologijo Sound-from-Picture Reality™, ki daje gledalcem občutek, da zvok prihaja naravnost iz zaslona. Tudi novi modeli prinašajo očem gledalcev natančno to, kar so si zamislili ustvarjalci vsebin. To omogočajo z načinom Netflix Calibrated, ki nudi ogled Netflixovih vsebin v studijski kakovosti ter načinom IMAX® Enhanced™ (na voljo v izbranih modelih), ki v domove prinaša vseobsežno izkušnjo IMAX.

Novi Sonyjevi televizorji prinašajo tudi novo tehnologijo Ambient Optimization, ki optimizira kakovost slike in zvoka glede na prostor, v katerem se nahaja gledalec. Tako samodejno prilagodijo svetlost slike, da ustreza svetlobi v prostoru. V svetlih sobah jo povečajo, v temnih sobah pa zmanjšajo, s čimer zagotavljajo popolno gledanje. Zaznajo celo predmete v prostoru, kot so zavese in pohištvo, ki lahko vsrkajo ali odbijajo zvok in glede na to natančno prilagodijo nastavitve akustike za zvok brez kompromisov.

Poleg tehnologije Ambient Optimization nove Sonyjeve televizorje odlikuje tudi oblikovni pristop Immersive Edge. Za še bolj vseobsežno izkušnjo gledanja se diskretno stojalo televizorja zdaj nahaja na robu zaslona. Takšno minimalistično stojalo je komaj opaziti, kar nudi gledalcu izboljšano in neovirano izkušnjo gledanja. Poskrbljeno je tudi za prihajajočo novo generacijo igralnih konzol. Izbrani novi modeli bodo podpirali ločljivost 8K, ločljivost 4K s 120 sličicami na sekundo in hiter odzivni čas prek vhodov HDMI ─ vse za maksimalno zmogljivost in vrhunsko igralno izkušnjo.

PrenesiPoudarki nove ponudbe Sonyjevih televizorjevDOCX 40 kb

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!