Novice

Nazaj na novice

Z Retrospektivo v novo zgodbo

Retrospektiva je tretji single skupine POTNIK

Retrospektiva je tretji single skupine POTNIK

Retrospektiva je tretji single skupine POTNIK s prihajajočega albuma z naslovom PRVI, ki ga bodo izdali pri založbi Dallas Records in bo izšel 1. februarja 2020!

"Retrospektiva je priznanje, da prav vseh stvari v življenju ne moremo kontrolirat,da nimamo popolnega vpliva na naša dejanja in to kar nam ta prinesejo.Predvsem pa je to priznanje, da se usoda velikokrat bolje odloča kot mi sami in je prav, da včasih pustimo stvarem naj gredo svojo pot," pravijo o novem singlu člani skupine Potnik. POTNIKsestavljajoLuka Furlan, Žiga Dodič, Erik FIlipčič in Manuel Kocjančič, ki prihajajo z Obale.Fantje ustvarjajoavtorskoglasbov slovenskem jeziku, njihova glasba patemelji na klasični rockovski zasedbi in modernih glasbenih elementih.

Skupino POTNIKodlikuje kreativnost, kar dokazuje dejstvo, da se je vdobrem letu in polnabralozaveč kot en album glasbe. Album so snemali skozi celo leto 2019, za kar je razlog brezkompromisnost in apetit po odličnosti. Pri snemanju so sodelovali z Denisom Horvatom, dolgoletnim producentom in klaviaturistom skupineHamo&Tribute2Love. Potnik bodo svoj prvenec Prvi\" predstavili vhiši rock\"n\"rolla - Orto baru, kjer bodo v soboto 1. 2. 2020 zaigrali in predstavili vse zgodbe z albuma in z vami v svet pospremili trud preteklega leta. Vstopnice po ceni 6€ lahko dobite v Orto Baru alina njihovi spletni strani. Vsi obiskovalci dobijo darilo.

AVTORJI RETROSPEKITVE:Besedilo in glasba:Žiga DodičAranžma: Luka Furlan, Žiga Dodič, Erik Filipčič, Manuel Kocjančič, Denis HorvatProducent: Denis Horvat

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!