Novice

Nazaj na novice

Ditka in Feri Lainšček podaljšujeta turnejo uglasbene poezije

Koncertna turneja pevke Ditke uvrščena med najboljše tri turneje leta

Koncertna turneja pevke Ditke uvrščena med najboljše tri turneje leta

Podveh razprodanih koncertih ob izidu že četrtega albuma,zmagi na največjem kantavtorskem festivalu v Bolgarijiin čudoviti novi praznični skladbiWarm HeartsglasbenicaDitkain pesnikFeri Lainščekv družbi spremljevalne glasbene zasedbe v mesecu februarju nadaljujeta s koncertno turnejo uglasbene poezije.

Ditka niza uspeh za uspehom. Njena koncertna turneja "Ne bodi, kar nisi" je bila uvrščena med najboljše tri turneje preteklega leta. Po dveh razprodanih koncertih ob izidu že četrtega albuma, zmagi na največjem kantavtorskem festivalu v Bolgariji in čudoviti praznični skladbiWarm Heartsglasbenica Ditka in pesnik Feri Lainšček v družbi spremljevalne glasbene zasedbe v mesecu februarju nadaljujeta s koncertno turnejo uglasbene poezije. Januarja sta si umetnika vzela prost za aktiven počitek, kot sta ga poimenovala. Ditka ta čas namenja iskanju navdiha in pisanju glasbe, Feri pa se je posvetil pisanju novih zgodb.

"Takšen ustvarjalni oddih je za umetnika pomemben, a vseeno se že zelo veselim, da ponovno stopim na oder in se srečam s svojimi poslušalci", je še povedala Ditka. Posebnost med koncerti bo že 4. tradicionalni Valentinov koncert v Narodnem domu v Celju, poleg omenjenega, pa boste koncertom uglasbene poezije "Ne bodi, kar nisi" lahko prisluhnili še na naslednjih lokacijah:- Domžale, Blunout, 7.2.- Ptuj, Mestno gledališče, 13.2.- Celje, Narodni dom, 14.2.- Šentjernej, Kulturni center Primoža Trubarja, 15.2.- Izola, Kulturni dom, 19.2.

Več informacijo posameznem koncertu.

Foto: Miha Kolar

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!