Novice

Nazaj na novice

Razvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0

Največji mejnik Huaweia pri gradnji globalnega ekosistema mobilnih storitev HMS

Največji mejnik Huaweia pri gradnji globalnega ekosistema mobilnih storitev HMS

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo. Razvijalcem po vsem svetu namreč prinaša globalno inteligentno distribucijo za vse primere rabe in vsako pametno napravo, z dostopom preko enega mesta pa jih usmerja v inovacije, ki uporabnikom naprav Huaweia prinašajo pametnejšo izkušnjo rabe.

Novi HMS Core 4.0 pomeni največji mejnik Huaweia pri gradnji globalnega ekosistema mobilnih storitev HMS. Orodja za razvoj, med njimi orodja za delo z uporabnikovim računom (Account Kit), za pošiljanje informacij iz oblaka na naprave (Push Kit), orodja za plačevanje (Wallet Kit) in oglaševanje (Ads Kit), analitiko (Analytics Kit), hranjenje podatkov v oblaku (Drive Kit), orodja za lokacijo in zemljevide (Location Kit) in storitve za mobilne igre (Game Service), so se izkazala za stabilna, na željo razvijalcev pa so bila dodana tudi nova, ki izpopolnjujejo Huaweievo zbirko. Orodja za strojno učenje (Machine Learning Kit), Awareness Kit, Scan Kit, Nearby Service, Panorama Kit, Safety Detect, Dynamic Tag Manager, Fast Identity Online, Site Kit, Quick App, WisePlay, Health Kit in Identity Kit.

HMS Core 4.0 razvijalcem mobilnih aplikacij nudi obsežne storitve na vseh ravneh razvoja. Varna, zaupanja vredna in uporabniku prijazna platforma je zato odlična izbira za razvijalce po vsem svetu. Zahvaljujoč podpori na enem mestu, HMS Core pospešuje razvoj zelo kakovostnih aplikacij s široko paleto osnovnih storitev. Ker znižuje ovire med razvojem, razvijalci prihranijo na stroških in se lažje osredotočijo na inovacije.

Huaweieve mobilne storitve (HMS) ustvarjajo edinstveno sinergijo med zmogljivostmi procesorjev (sistemskega nabora – chipset), naprav in storitev v oblaku. Huawei na ta način povečuje zmogljivosti naprav, optimizira porabo energije in razvijalcem aplikacij nudi čisto nove zmogljivosti. To jim je uspelo doseči s celostnim naborom odprtih aplikativnih vmesnikov (API) Huaweievih mobilnih storitev (HMS), orodji integriranega razvojnega okolja (IDE) in popolnoma delujočo platformo za razvoj in testiranje aplikacij.

HMS Core nudi vse kritične storitvene zmogljivosti za celosten razvoj katere koli mobilne aplikacije kot storitve, kot so omenjene zbirke razvojnih orodij, skladne z zahtevami skupnosti razvijalcev. Huaweiev ekosistem mobilnih storitev (HMS) nudi zmogljivosti za vse primere rabe, pametno globalno distribucijo, upravljanje v celotnem življenjskem ciklu in celovite spodbude in podporne mehanizme za gradnjo kontekstualnega in relevantnega mostu med vsebinami in uporabniki, kar tvori pomemben del Huaweieve vseživljenjske strategije brezšivne umetne inteligence (Huawei Seamless AI Life Strategy).

V Huaweijevi skupnosti je registriranih 1,3 milijona razvijalcev iz celega sveta z več kot 55.000 aplikacijami, povezanimi s HMS Core. Zaradi odprtosti ekosistema in inovacij jedra mobilnih storitev HMS se bodo številke hitro povečevale, kar bo vplivalo tudi na eksponentno izboljševanja zmogljivosti in izkušnjo rabe. Mobilne storitve in razvijalci lahko skupaj ustvarijo ekosistem HMS za vse inteligentne primere rabe in za pametnejše izkušnje uporabe naprav.

Huaweieve mobilne storitve (HMS) ponujajo odprte zmogljivosti za vsak primer rabe, globalno pametno distribucijo, upravljanje delovanja v celotnem življenjskem ciklu in celostno podporo ekosistemu uporabniških storitev v oblaku (Huawei Consumer Cloud Service). So bistveni del osredotočenosti Huaweia na brezšivno strategijo umetne inteligence (HUAWEI Seamless AI Life Strategy) 1 + 8 + N in Huaweievi zavezi "tehnologija za vse" (tech4all). Odprtost ekosistema HMS pa je Huaweiu omogočila širitev sodelovanja z vladami, industrijskimi partnerji in skupnostmi uporabnikov, pomagala razviti lokalne industrije in spodbudila inovacije za mala in srednje velika podjetja.

Več informacij

1/ Zmogljivosti HMS so oblikovane skladno s Huaweievo vizijo 1+8+N in vključujejo vse strojne in programske zmogljivosti, kot so umetna inteligenca (HiAI), dodana resničnost (AR), kamere in podobno.2/ HMS Connect je niz storitev za razvijalce, ponudnike vsebin in tehnološke partnerje, ki vključujejo orodja za razvoj, testiranje, objavljanje in delovanje.3/ HMS Apps pa vsebujejo jedrne aplikacije, kot so tržnica (Huawei AppGallery), brskalnik (Huawei Browser) in video predvajalnik (Huawei Video).

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!