Novice

Nazaj na novice

Bowrain feat KALU - Back To (the) Nature

Single je nastal v sodelovanju z glasbenim producentom KALUjem

Single je nastal v sodelovanju z glasbenim producentom KALUjem

Priznani domači glasbenikBowrainbo 24. januarja v Kinu Šiška premierno predstavil nov glasbeni projekt2020 Seconds(A)live. Projekt nastaja od jeseni 2018, karakter in vsebino glasbe pa je močno zaznamovala Bowrainova mednarodna izkušnja sodelovanja z južnoafriškim kolektivom The Brother Moves On, ki je istega leta nastopil na Drugi godbi.

Single je nastal v sodelovanju z glasbenim producentom KALUjem, ki s sodobnim elektronskim songwritingom navdihnjeno speljuje analogne glasbene prvine v nov zvočni spekter. Artistični pop s prelomljenim beatom namiguje na plesni izvor, a hkrati deluje kompaktno in statično. Z Bowrainovo mantro “back to the nature” se poslušalec potopi v valove novodobne duhovnosti - a ne v religijskem pomenu, temveč v momentu skupnosti, enotnosti in posluha do narave.

Bowrain se bo 24. januarja, vKinu Šiškapredstavil skupaj z večjo zasedbo domačih glasbenikov, za uvod pa bo glasbenik Drago Ivanušaogrel oder s performansom10 Minutes of Happiness. Psst, snemal se bo tudi live album!

Glasbeni video je skupaj z videastko Tjašo Gnezdo zastavil vsestranski umetnik JAŠA.

Bowrain ft. KALU - Back To (the) Nature

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!