Novice

Nazaj na novice

Predstavlja novo kolekcijo ličil za poletje WATER EFFECT

Deborah Milano predstavlja novo poletno kolekcijo ličil WATER EFFECT COLLECTION

Deborah Milano

predstavlja novo poletno kolekcijo ličil

WATER EFFECT COLLECTION

Leta 1962 je Deborah sprejel do takrat nezaslišano potezo in se odločil ženskam po vsem svetu ponuditi cenovno ugodne in dostopne, a kvalitetne izdelke za ličenje. V letih, ki so sledila, se je podjetje osredotočilo na uresničevanje svojega poslanstva in širjenje svojih osnovnih vrednot – demokratizacije kozmetičnega tržišča in zlivanju lepote, mode in oblikovanja.

Ravno te vrednote, ki so Deborah vedno gnale v prihodnost, blagovna znamka še danes deli s svojim rojstnim mestom Milanom.

Leta 2000 je Deborah v proces izdelave ličil vključila svetovno znane oblikovalce, katerim je sprva naročila naj oblikujejo grafičen dizajn, ki bi pritegnil potrošniške poglede, kasneje pa jim je dala novo nalogo oblikovanja različnih oblik stekleničk in embalaž, ki naj bi služile kot prepoznavni dejavnik blagovne znamke v prihodnosti.

Leta 2008 Deborah prične še bolj intenzivno izražati svojo neusahljivo željo po zagotavljanju dostopnih, visoko kakovostnih ličil po ugodnih cenah. Med vsakoletnim milanskim oblikovalskim tednom (DESIGN WEEK), se podjetje brez zadržkov, s predstavitvami zanimivih projektov s svetovno znanimi partnerji, spusti v izražanje svoje privrženosti odličnemu oblikovanju.

Oblikovalci Frida Doveil in Mario Trimarchi, Gwaenel Nicholas, The Fake Factory, Autobahn in Paola Navone so za Deborah Milano oblikovali resnično spektakularne, edinstvene "inštalacije", ki delijo brezkompromisno osredotočenost na obliko in barvo, hkrati pa se vsaka izmed njih ponaša z oblikovalskimi značilnosti svojega ustvarjalca.

Petnajst let po njihovi usodni odločitvi Deborah Milano še vedno sledi lovu za odličnostjo in z veseljem sporoča, da je na svojo stran pridobila še enega svetovno znanega oblikovalca – ALESSANDRA MENDINIJA.

Ta izredno nadarjeni svetovno znani italijanski arhitekt, oblikovalec in umetnik je oblikovanje ponesel do neslutenih višav. Njegova neverjetna dela so bila razstavljena v najboljših muzejih širom sveta, v vlogi arhitekta pa je oblikoval tudi železniške postaje, stolpe… in še veliko več. Njegovi projekti industrijskega oblikovanja so pridobili ikonski status.

Ko združite Alessandra Mendinija, mednarodno priznanega umetnika, ki soustvarja prihodnost oblikovanja, in Deborah Milano, blagovno znamko, ki ustvarja prihodnost italijanske kozmetike, je rezultat naravnost neverjeten. Skupno sodelovanje je že obrodilo sadove z legendarnim proizvodom Deborah Milano: IL ROSETTO, rdečilom za ustnice, ki je letošnje poletje na voljo v omejeni izdaji, v kolekciji ličil Water Collection. Seveda s podpisom A. Mendinija.

KONCEPT:

SPOMENIK IL ROSETTO RDEČILU ZA USTNICE

Energija, ki jo uporabljamo za uživanje v pozitivnem načinu življenja, je na voljo v neskončnih oblikah in velikostih. V preveč oblikah, da bi jih lahko predstavili ali razumeli. Vendar pa je med njimi tudi tista, za katero ne bi nikoli trdili, da je popolna izbira. Je neverjetno zabaven in v celoti zelo enostaven način obvladovanja te energije. Ki se neverjetno prilega vaši dlani: to je IL ROSETTO, rdečilo za ustnice. Že sam pogled nanjo vam bo v mislih pričaral besede kot so USTNICE, LEPOTA, RDEČA, ENERGIJA in UMETNOST. Je majhna embalaža, ki v sebi skriva pravo eksplozijo – je simbol ličil. Z zvijanjem kremastega cilindra polnega barv, ženske z zadovoljstvom slikajo in preslikavajo avtoportret svojih ustnic. Ravno zato predstavljamo SPOMENIK RDEČILU ZA USTNICE, ogromni šminki, ki predstavlja sinonim za lepoto in moč ter umetniško usodo kozmetičnih proizvodov. Kot navdih in osnova celotnega projekta je služila cilindrasta oblika brezčasne prodajne uspešnice Deborah Milano, rdečilo IL ROSETTO.

Projekt

SPOMENIK RDEČILU ZA USTNICE

Skulptura je v obliki odprte "tube" z rdečilom za ustnice, ki stoji na svojem pokrovčku. Skulptura je visoka osem metrov, zgrajena pa je iz jeklenih cilindrov s premerom 1,2 metra. Sama tuba je prekrita z digitalno natisnjenim filmom, ki prikazuje stilizirane vodne lilije. Gibljiva struktura, z vrtenjem navzgor in izven cilindra, opazovalcu predstavlja različne podobe. (Alessandro in Francesco Mendini)

Poletna kolekcija ličil v omejeni izdaji DEBORAH WATER EFFECT

Voda je izvir energije, ki poganja planet in življenje na njem. Ko je Milano prijavil svojo kandidaturo za gostitelja svetovne razstave EXPO 2015, je bil njihov slogan "Feeding the Planet, Energy for Life”, ki je postal na koncu tudi nesporni zmagovalec natečaja. Na letošnjem Fourisalone, največjemu oblikovalskemu dogodku v Italiji, se je odlična revija INTERNI odločila sodelovati na EXPU, in si za svojo temo izbrala "Energy for Creativity".

Deborah Milano se je prav tako pridružila projektu EXPO in prevzela koncept, ki ga je javnosti predstavila INTERNI, ter predstavila prvo make-up kolekcijo, ki je v celoti posvečena najpomembnejšemu viru energije našega planeta – VODI – in javnosti je predstavila kolekcijo ličil Water Effect.

Toda… to še ni vse… V znamenje 15. obletnice prvega koraka v svet oblikovanja je kolekcijo Water Effect blagovne znamke Deborah Milano oblikoval Alessandro Mendini, eden izmed najbolj priznanih italijanskih oblikovalcev, prav tako pa je kolekcija služila za del inštalacije, ki jo je Mendini oblikoval za Fuorisalone 2015.

Kolekcija Water Effect v središče pozornosti postavi vodo, to izredno dragoceno surovino, ki je nadvse pomembna za življenje. Izdelki se namreč ponašajo z dizajnom, ki spominja na vodne kapljice, s kozmetičnim učinkom, ki spominja na svežino, ki jo voda podari koži in z delovanjem, ki spominja na učinke vode na koži (vlaženje ali vodoodporne formulacije).

Kolekcijo sestavljajo 4 proizvodi v omejeni izdaji, katerih embalažo je ustvaril in razvil Alessandro Mendini:

IL ROSETTO, negovalno rdečilo za ustnice v 4 barvnih odtenkih

WATERY MOUSSE EYESHADOW, senčilo za veke v 4 kovinskih odtenkih

LIQUID GEL EYELINER, tekoči eyeliner v 5 barvnih odtenkih

GLOSSY EYESHADOW, sijoče senčilo za veke

IL ROSETTO, negovalno rdečilo za ustnice

Eden izmed najbolj prepoznavnih izdelkov Deborah Milano, rdečilo za ustnice IL ROSETTO, se sedaj ponaša z novim, čudovitim videzom, ki ga je oblikoval prav Alessandro Mendini. Znak Deborah Milano, je tokrat čudovita vodna lilija. Rdečilo za ustnice IL ROSETTO je na voljo v edinstveni formulaciji, ki so jo razvili v laboratorijih skupine Deborah. Rdečilo omejene izdaje je neverjetno kremasto, kar vašim ustnicam ne zagotovi le brezhibne prekrivnosti, barve in neverjetnega sijaja, temveč tudi vlažilni učinek, ki bo vaše ustnice razvajal tudi do 10 ur*. Negovalne sestavine vsebujejo tudi vlažilni "polnilec - filler (hialuronsko kislino, kar ustnicam zagotavlja mehkobo, polnost in voljnost). Hialuronska kislina je namreč neverjeten magnet za vlago, ki zapolni tudi najtanjše linije in tako naredi ustnice mehkejše in bolj polnega videza. Formula prav tako vsebuje mešanico jojoba, sončničnega in mimozinega olja, ki ustnice hranijo in zagotavljajo odlično prekrivnost barve; mikroperle, ki spreminjajo teksturo ustnic, pa preprečujejo bledenje in kopičenje barve. Hipoalergensko. SPF15.

Il Rosetto rdečilo v omejeni izdaji je na voljo v 4 neverjetnih barvnih odtenkih:

01 Fresh Apricot

02 Brilliant Coral

03 Vivid Fuchsia

04 Modern Mauve

*Inštrumentalno testiranje 30 žensk

**S formulo, ki zmanjšuje alergijskih reakcije

WATERY MOUSSE EYESHADOW, senčilo za veke s kovinskim odtenkom

Vlažilna pena, ki na vaših vekah pusti zaščitni film modnega kovinskega odtenka. Konsistenca pene zagotavlja brezhibno nanašanje, za seboj pa pusti čisto, matirano barvo. Izbrana mešanica posebnih sestavin veke prekrije z dolgo obstojnim, vodoodpornim filmom. Dermatološko testirano. Watery Mousse Eyeshadow je hiter in enostaven za uporabo, za embalažo služi priročen lonček. Pokrovček krasi vzorec rož, ki ga je ustvaril Alessandro Mendini, barva vzorca pa je identična barvnemu odtenku proizvoda.

Watery Mousse Eyeshadow, izdelek blagovne znamke Deborah Milano, je na voljo v štirih barvnih odtenkih omejene izdaje:

01 Fair Nymphaea

02 Deep Water Green

03 Blue Lotus

04 Purple Iris

LIQUID GEL EYELINER, tekoči eyeliner

Tekoči eyeliner v obliki gela pusti za sabo črto žive vinil barve. Formula, ki je vodoodporna in odporna proti packanju, ves dan daje vtis, kot da ste jo pravkar nanesli. Ultra precizna konica je popolno orodje za risanje tako tankih in subtilnih linij kot tudi debelejših in bolj dramatičnih črt: za karkoli se boste odločili, vam zagotavljamo, da bodo rezultati naravnost neverjetni! Hitro sušeča formula je dermatološko in oftalmološko testirana. Pred uporabo dobro pretresite, za odstranjevanje pa izberite odstranjevalec, ki je namenjen vodoodpornemu očesnemu makeup-u.

Pokrovček tekočega eyelinerja v gelu se ponaša z novim cvetnim vzorcem, ki ga je oblikoval Alessandro Mendini. Barvni odtenek pokrovčka je identičen odtenku samega eyelinerja.

Novi tekoči eyeliner v gelu blagovne znamke Deborah Milano je na voljo v 5 svetlečih barvah:

01 Deep Black

02 Pink Water Lilly

03 Dragonfly Blue

04 Green Leaf

05 Turquoise Water

GLOSSY EYESHADOW, sijoče senčilo za veke

Čudovit "eye gloss" je ustvarjen tako, da zagotavlja, super-kul sijaj mokrega videza. Čista, izredno lahkotna konsistenca na vekah pusti dolgo obstojen svetleč sijaj in čudovit moker videz. Glossy Eyeshadow blagovne znamke Deborah Milano je izredno enostaven za uporabo, saj se ne lepi na kožo, za kar gre zahvala njegovi nelepljivi formuli. Oftalmološko testirano. Ne vsebuje parabenov in ne dišav.

Pokrovček novega Glossy Eyeshadow krasi nov cvetni vzorec, ki ga je za Deborah Milano oblikoval Alessandro Medini. Odtenek pokrovčka je v modri barvi, ki spominja na moč in nenadomestljivost vode.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!