Novice

Nazaj na novice

"Začel se je najbolj zdrav slovenski izziv #GingerChallenge"

Odmerek zdravja združil slovenske estradnike

Odmerek zdravja združil slovenske estradnike

Znani Slovenci in Slovenke so se preizkusili v najbolj zdravem slovenskem izzivu. Ob klepetu in odlični glasbi v ljubljanski restavraciji AS Aperitivo so potešili svojo žejo po zdravju, združili prijetno s koristnim in otvorili najbolj zdrav izziv v Sloveniji, #GingerChallenge.

Estradniki so začeli izpolnjevati svoje novoletne zaobljube. Večja skrb za svoje zdravje je cilj marsikoga, a le najpogumnejši so že opravili prvi letošnji izziv - popili mešanico čistega ingverja, limone in medu - na eks! :) Medtem seveda, ko je njihove grimase na obrazih ves čas spremljal fotografski objektiv.Vstopnico za najbolj zdrav letošnji dogodek v ljubljanski restavraciji so si obiskovalci namreč morali prislužiti s požirkom novodobnega slovenskega vitaminskega napitkaGingerUp+.

Pevka in radijkaAnja Rupelje bila vsekakor ena od bolj pogumnih pripoizkušanjunovih okusov, saj si, kot pravi, vsakodnevno tudi doma, še pred jutranjo kavo, pripravi svoj vitaminski napitek. Zaveda se, kot ostali obiskovalci, ki se tako rečeno preživljajo s svojim glasom, da je zdrav način življenja in vnos vitaminov še kako pomemben. Če pa je zdravje povrhu še okusno, pa še toliko lažje,sose strinjalipevkaElla Roš,GajaPrestor(kandidatkana izboru EMA 2020)in pevecOmar Naber,ki pravijo, da je nov slovenski napitek božanski.

Navdušenja nista skrivala niti multiinstrumentalistRok Golobin pevkaAleksandra Josićiz skupine KiNG FOO. Videospot njihove zadnje uspešniceBeautiful worldje nastajal v mrzlem jutru sredi narave in tam, kot pravita, sta pogrešala en vitaminski shoot, da bi ju pogrel. Utekočinjena vitaminska bomba pa je, ne le ogrela, ampak tudi dodobra prebudilaDamjanaMurka, ki je v Ljubljano pridrvel skorajda direktno iz nočnega nastopa. Zagotovo rekorder po številu glasbenih nastopov,Vili Resnik, je priznal, da je hud tempo ob koncu leta botroval bolezni, ki ga je ravno ob prehodu v novo leto postavila v posteljo. Tudi on je obljubil, da bo letos lepše ravnal s svojim zdravjem.

Napitki brez sladkorja so vsekakor prepričali tudi številne manekenke, med njimibivšo Miss SlovenijeNives Orešnikin večkratno MissNiko Kar(prva finalistka Miss SuperTalent World 2018 in Miss Europe World 2018 ter finalistka za Miss Earth Slovenia 2018.)Manjkali niso niti moški lepotci, kot jeMatjaž Kumelj.Ocenjevanje zunanjega videza obiskovalcev je bilo sicer bolj domena modne strokovnjakinje in blogerkeBrigite Potočki, ki pa se strinja, da za lepoto ni pomembna le izbira prave kombinacije oblačil, ampak tudi zdrav način življenja. Ta pa dandanes ni samo nuja, ampak tudi neke vrste modna muha.

Zdravilne učinke popularnega ingverja so sicer v kitajski medicini prepoznali že pred več kot dvema tisočletjema. Danes je ena najprepoznavnejših zdravilnih rastlin.Obiskovalci ekskluzivnega dogodka so jo lahko poizkusili v kombinaciji zrazličnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami, pa tudi kot dodatek odlični zelenjavni juhi.Za popolno otvoritev izziva #GingerChallenge je ob prijetni sprejemu hostes poskrbel tudi prestižni ambient restavracije, estradniki pa so se lahko ob slastnih prigrizkih prepustili jazz glasbi odličnega tria glasbenikov.

Po svoj odmerek zdravja so prišlivsimladi po srcu,med njimi izjemni glasbeni ikoni,Lado LeskovarinTomaž Kozlevčar(New Swing Quartet).Opazili smo tudipravnike, nepremičninskeagentkein nenazadnje profesionalnešportnike, ki so nammarsikdajza zgled.Blaž in Filip, športni duet F&B Acrobatics, sta prišla tik pred treningom, da se napolnita z energijo in ogrejeta. Da tudi mišice rastejo po naravnih vitaminskih napitkih, pa nas je tako ali tako naučil že naš stari dobri Popaj.

Pa na zdravje!

Foto: RK Photography

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!