Novice

Nazaj na novice

Komedija je na rednem sporedu v vseh kinematografih od 23. januarja

PREMIERNE projekcije komedije KOT ŠEF navdušile

PREMIERNE projekcije komedije KOT ŠEF navdušile

Sredin in četrtkov večer sta minila v znamenju premiernih projekcij nove komedije z naslovom Kot šef in druženju s prijateljicami in šeficami. V ljubljanskem Koloseju, v vseh Cineplexx centrih na Ladies Night ter v Mariboxu na Queens Night večerih so predstavnice nežnejšega spola (in seveda tudi moški prijatelji in šefi) uživale v zabavni komediji o dveh prijateljicah, ki imata skupno podjetje, a sta zaradi finančnih dolgov prisiljeni sprejeti ponudbo pretkane šefice. Komedijo si je ogledalo tudi nekaj znanih Slovenk in Slovencev, ki so se razvajali s penino, priročnimi darilci in revijami.

V kinematografih že lahko spremljamo zgodbo dveh najboljših prijateljic, ki imata skupno kozmetično podjetje, a sta zaradi finančnih dolgov prisiljeni sprejeti ponudbo velike kozmetične hiše, kar pa zaradi pretkane lastnice ogrozi njuno prijateljstvo. V glavnih vlogah prijateljic komedije z naslovom Kot šef zaigrata Rose Byrne in Tiffany Haddish, njuno nesramno šefico pa Salma Hayek. Komedijo je režiral Miguel Arteta, scenarij pa napisala Sam Pitman in Adam Cole-Kelly.

O ZGODBI: Najboljši prijateljici Mia (Rose Byrne) in Mel (Tiffany Haddish) živita odlično življenje, imata svoje kozmetično podjetje, ki sta ga skupaj ustvarili. Ker pa se znajdeta v velikih finančnih težavah, je ponudba velike kozmetične hiše v lasti Claire Luna (Salma Hayek) za odkup preveč mamljiva, da bi jo izpustili. Nastala situacija pa ogrozi njuno prijateljstvo, saj prijateljici, ki sta si karakterno popolnoma različni, prihodnost podjetja vidita popolnoma drugače, poleg tega pa jima nova šefica krade ideje. V svetu lepote bo postalo grdo.

IGRALSKA ZASEDBA: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek, Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair, Karan Soni

REŽIJA: Miguel ArtetaSCENARIJ: Sam Pitman in Adam Cole-KellyZGODBA: Sam Pitman, Adam Cole-Kelly, Danielle Sanchez-WitzelPRODUCENTI: Marc Evans, Peter Principato, Joel Zadak Itay ReissIZVRŠNI PRODUCENTI: Tiffany Haddish, Nicolas SternŽANR: komedija

Komedija je na rednem sporedu v vseh kinematografih od 23. januarja, ogledate pa si lahko NAPOVEDNIK.

Foto: Marko Pigac

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!