Novice

Nazaj na novice

Huawei FreeBuds 3

S slušalkami je mestni hrup tišji

S slušalkami je mestni hrup tišji

Meščanom je na voljo veliko priložnosti, vendar ima bivanje v urbanem okolju tudi slabe plati. Gost promet, hitro življenje in hrup, ki bi prebudil mrtve. Neželeni zvoki so znak sodobnega časa. Obdajajo nas z vseh strani. Ne pustijo nas spati, povzročajo glavobol, motijo počitek in slabo vplivajo na naše zdravje. Kateri zvoki nas najbolj dražijo?

1/ Alarm v avtomobiluKričeč zvok alarma v avtomobilu prežene tatove, vendar je postal tudi sovražnik številka ena. Toliko bolj, ker gre dostikrat za lažne alarme, na primer zaradi grmenja bližnje nevihte.

2/ Rušilno kladivoKo so zvoki z bližnjega gradbišča zgodnja ponedeljkova jutranja budnica, se še kako želite, da bi bili čim prej v pisarni. Še huje pa je, če se sosed loti hrupnega preurejanja stanovanja.

3/ Otroški jokRadi imamo otroke in vemo, da je jok njihov način komuniciranja s svetom. Zvoki pa so namenoma takšni, saj nas prisilijo, da se osredotočimo in naredimo vse, da bi otrok prenehal jokati.

4/ Promet in javni prevozGneča na ulici je mora vseh mest. Ne samo, da v zastojih izgubljamo čas, tudi hrup je zaradi tega večji. Motorji niso tihi, potem pa je tu še stalno speljevanje in zaviranje, da o hupanju niti ne govorimo.

5/ MnožicaEna sam človek ne naredi veliko hrupa, razen če kriči. Na stotine ljudi, ki hodi, govori in dela običajne stvari, pa je čisto druga zgodba. Glasen hrup, da se še pogovarjati ne moreš!

Izničite hrup s HuaweiemDa bi premostili vrzel med inženirskim pristopom ter umetnostjo razvijanja kakovostnega zvoka, so za čip A1 razvili napredi zvočni digitalni procesor signala. S sposobnostjo obdelave zvoka s hitrostjo 356 MHz ter natančnimi algoritmi za dušenje hrupa v realnem času, slušalke Huawei FreeBuds 3 učinkovito zmanjšajo zvoke okolice. Zaradi tega je uporabniška izkušnja med poslušanjem glasbe boljša, med telefonskimi pogovori pa jasneje slišimo sogovornika.

Huawei FreeBuds 3 so prve brezžične slušalke z ločenima zvočnima kanaloma (TWS), ki omogočata zmanjševanje hrupa med klicem ter aktivno dušenje v realnem času. Čepka prilagajata izhodno frekvenco in intenzivnost signala za dušenje oblikam ušesnih kanalov, zaradi česar je aktivno dušenje učinkovitejše. Funkcijo aktivnega dušenja vklopimo, če dvakrat tapnemo na dotik občutljivo površino levega čepka.

Huaweieve slušalke FreeBuds3 so poleg v klasični beli in črni po novem na voljo tudi v rdeči različici. Še posebej primerni za obdarovanje ob prihajajočem dnevu zaljubljencev. Več pa najdetena povezavi.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!