Novice

Nazaj na novice

SAMSUNG V SODELOVANJU Z UNIVERSAL PICTURES ZAGOTAVLJA NEPOZABNO IZKUŠNJO JURSKEGA SVETA

Ekskluzivni prizori epskega filma Jurski svet prvič predvajani na revolucionarnih Samsung SUHD televizorjih

SAMSUNG V SODELOVANJU Z UNIVERSAL PICTURES ZAGOTAVLJA NEPOZABNO IZKUŠNJO JURSKEGA SVETA

Ekskluzivni prizori epskega filma Jurski svet prvič predvajani na revolucionarnih Samsung SUHD televizorjih

Ljubljana 15. junij 2015 – Družba Samsung Electronics je z globalnim marketinškim sodelovanjem z Universal Pictures postala del zgodbe Jurski svet, težko pričakovanega novega poglavja kultne franšize Jurski park režiserja Stevena Spielberga. Samsung je kot prvi na svetu predvajal ekskluzivne prizore iz prihajajoče epsko-akcijske pustolovščine, še nikoli videni prizori pa so bili predvajani prav na revolucionarnih Samsung SUHD TV-jih.

“Sodelovanje z družbo Universal Pictures nam omogoča edinstveno priložnost, da predstavimo vrhunske zmožnosti naše inovativne tehnologije. Zasnovali smo tudi celostno oglaševalsko kampanjo, vezano na enega najbolj pričakovanih in največjih filmov letošnjega leta,” je dejal Won Pyo Hong, predsednik in vodja oddelka za trženje v družbi Samsung Electronics. “Kot prvi na svetu smo ekskluzivne prizore iz filma Jurski svet predvajali prav na naših SUHD TV-jih. Ti se ponašajo z neprimerljivo realistično kakovostjo slike ter osupljivimi barvami in podrobnostmi, zaradi katerih se gledalci Jurskega sveta počutijo kot v središču dogajanja te napete zgodbe.”

Samsung je za premiero Jurskega sveta v Ameriki ustvaril tudi video steno s SUHD televizorji. Ti so na rdeči preprogi predvajali prizore iz filma, ki so s spektakularnimi barvami in jasno sliko goste postavili v središče dogajanja zgodbe v Jurskem svetu.

“Samsung je del naše zgodbe,” je povedal Frank Marshall, producent filma Jurski svet. “V filmu smo želeli ustvariti karseda realističen tematski park, zato smo se zelo potrudili, da ustvarimo okolje, v katerem se gledalci počutijo kot v središču dogajanja – tako je zgodba še bolj zanimiva in napeta.”

Kako je Samsung del zgodbe, lahko vidijo tudi slovenski gledalci, saj je Jurski svet od 11. junija že na ogled v Sloveniji. Glavno stavbo v zgodbi namreč predstavlja Samsung Innovation Center v Centru za obiskovalce parka, kjer je na voljo vrhunska tehnologija interaktivnih zaslonov, ki obiskovalcem nudijo še bolj realistično izkušnjo prazgodovine ter obiskovalce popeljejo v virtualni svet dinozavrov in po samem parku.

Izjemno realistično sliko Samsung SUHD TV-jev omogoča najnovejša zaslonska tehnologija, ki jo poganjajo energetsko učinkoviti nano-kristalni polprevodniki. Ti zagotavljajo neprimerljivo čistost barv in kontrastno razmerje, od običajnih televizorjev pa so SUHD TV kar dvakrat in pol svetlejši.

O Jurskem svetu

Novo, že četrto poglavje kultnega Jurskega parka, nas ponovno popelje na otok Isla Nublar, kjer dvaindvajset let po katastrofalnih dogodkih nemoteno obratuje tematski park, ustvarjen po izvirni ideji Johna Hammonda. Tam na deset tisoče gostov v tesni interakciji vsakodnevno spoznava prazgodovinske čudeže narave. Otroci ljubkujejo in jahajo nežne Triceratopse, množice pa vzklikajo, ko se mogočni Mosasaurus pred njihovimi očmi posladka z belim morskim psom. Družine z vsega sveta tako z varne razdalje navdušeno zrejo v dinozavre vseh vrst in velikosti, ki so ponovno oživeli, da bi služili človeški zabavi. Ker skozi leta obisk parka upada, se lastniki odločijo, da bodo goste privabili s svežo atrakcijo – poigrali se bodo z genskim križanjem in ustvarili povsem novo vrsto dinozavrov. Še preden pa lahko skrivnostnega križanca Indominusa Rexa predstavijo javnosti, situacija nevarno uide izpod nadzora.

Glavne vloge v tej 3D znanstvenofantastični akcijski pustolovščini epskih razsežnosti imajo Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio in ostali. Film je režiral Colin Trevorrow. Za več informacij o Jurskem svetu obiščite spletno stran www.jurassicworld.com

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenia, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!