Novice

Nazaj na novice

OD NEŽNE ELEGANCE DO ZVEZDNEGA PRAHU

Zlatarna Celje prestavlja dve novi kolekciji, ki se stilsko razlikujeta, obe pa odlično dopolnjujeta modni videz vsake posameznice.

OD NEŽNE ELEGANCE DO ZVEZDNEGA PRAHU

Celje, 15. junij 2015 – Zlatarna Celje prestavlja dve novi kolekciji, ki se stilsko razlikujeta, obe pa odlično dopolnjujeta modni videz vsake posameznice. Kolekcija Loop vas bo navdihnila s preprostostjo in čistostjo, drznejša kolekcija Stardust pa bo s svojimi briljanti očarala tiste, ki si želijo prestižnejšega videza.

Nežna eleganca srebrne kolekcije Loop

Navdih za srebrno kolekcijo Loop je priznana oblikovalka Olga Košica črpala v zanki, katere primarne linije se odražajo v vseh treh kosih nakita. Oblikovno preprostejšo kolekcijo obogati stilsko dodelana razporeditev cirkonov, ki v beli barvi ustvarjajo videz nedolžnosti in brezčasnosti. Kolekcija Loop je sestavljena iz prstana, ogrlice in uhanov, primerna pa je za ženske, ki v nakitu cenijo čistost in preprostost, saj s svojo nežno eleganco vselej poskrbi za brezhiben videz.

Drzna zlata kolekcija Stardust

Izrazita kolekcija zlatega nakita Stardust s svojo drznostjo prepriča sodobne ženske, željne opaznejšega nakita. Prepletenost linij ustvarja pridih razkošnosti, briljanti pa omogočajo pravljičen videz zvezdnega prahu, po katerem je kolekcija tudi dobila svoje ime.

Kolekcija je na voljo v dveh različnih pozlatah, v rdeči in črni, sestavljajo pa jo uhani in prstan. Stardust se odlično poda k večernim priložnostim, obenem pa je po zaslugi lahkotnosti in udobnosti primerna za vsako priložnost.

Za fotografije, dodatne informacije in intervjuje se obrnite na:

Romana Miklavž

Propiar d.o.o.

040 666 649

romana.miklavz@propiar.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!