Novice

Nazaj na novice

Samsung na dogodku ISE 2020 predstavil nove zaslone

Najnovejši QLED 8K SMART za signalizacijo, vključno z The Wall, in posodobljena Flip 2 digitalna piši briši tabla imajo nešteto uporabnosti v številnih sektorjih

Najnovejši QLED 8K SMART za signalizacijo, vključno z The Wall, in posodobljena Flip 2 digitalna piši briši tabla imajo nešteto uporabnosti v številnih sektorjih

Amsterdam, Nizozemska – 25. februar 2020 – Samsung Electronics je predstavil nove QLED 8K SMART zaslone, vključno z The Wall, in izboljšano Flip 2 digitalno piši briši tablo.

“Samsung razvija celovite rešitve zaslonov, ki so inovativnejše in interaktivnejše kot kadarkoli prej. Dogodek ISE 2020 je odlična priložnost, da smo najnovejše Samsung rešitve zaslonov predstavili tudi predstavnikom industrije,” je povedal Hyesung Ha, višji podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics. “Navdušeni smo, da smo predstavili nove funkcije in razširjen portfelj digitalnih signalizacij, ki vključujejo najnovejše tehnologije, kot je 8K. Z novimi rešitvami podjetjem nudimo možnosti prikazovanja vsebin, kot jih prej nismo poznali.”

QLED 8K SMART za signalizacijo

Samsung je na dogodku ISE 2020 predstavil QLED 8K SMART za signalizacijo - prvi 8K zaslon na svetu, ki lahko deluje 24 ur na dan. Najnovejši QLED 8K za signalizacijo (model QPT-8K) odlikuje izjemna kakovost slike, vključuje pa tudi HDR10+ tehnologijo in 100-% barvni volumen. Nov zaslon je na voljo v velikostih 165,1 (65″), 190,5 (75″), 208,28 (82″) in 248,92 (98″) centimetrov. Vključuje tudi kvantni 8K procesor, ki temelji na umetni inteligenci in uporablja strojno učenje, da spremeni vsebine slabše ločljivosti v 8K vsebino.

Zaslon je opremljen tudi z zmogljivim operacijskim sistemom Samsung Tizen 5.5 in podpira povezljivost z do štirimi različnimi viri vsebine. Nov QLED 8K za signalizacijo je združljiv tudi z najnovejšo Samsung celovito programsko rešitvijo za signalizacijo, MagicINFO 8, zaradi česar zaslon izpolnjuje prav vse potrebe poslovnih uporabnikov.

Novi zasloni bodo na voljo po vsem svetu v prvi polovici leta 2020.

Razširitev The Wall serije z velikostmi zaslonov do 1.480,82 centimetrov (583”)

Inovativna uporaba Samsung microLED tehnologije nudi povsem nove funkcije digitalne signalizacije. Samsung je letos razširil The Wall serijo z zasloni za poslovne uporabnike. The Wall nudi številne nastavitve in je na voljo v številnih velikostih. Uporabniki lahko izbirajo med 556,26- (219″) in 741,68- centimetrskimi (292″) 4K zasloni ter med 1.109,98- (437″) in 1366,52-centimerskimi (583″) 8K zasloni, kar so največji zasloni kadarkoli predstavljeni.

Samsung Flip 2: lažje skupinsko delo

Samsung Flip 2 je digitalna piši briši tabla, ki je intuitivna in enostavna za uporabo. Posodobljena tabla ohranja vse najbolj uporabne lastnosti prejšnjega modela, ima pa izboljšano obliko in nove funkcije za lažje sodelovanje, skupno rabo ter kreativno razmišljanje.

Samsung je za dodatne izboljšave table sodeloval z družbo Cisco Webex ter združil inovativne rešitve Webex Teams in Webex Roomkit Mini s Samsung Flip 2 tehnologijo zaslona. Webex uporabnikom nudi intuitivno uporabniško izkušnjo in omogoča enostavno prehajanje med sestanki, predstavitvami in belo table z le nekaj preprostimi dotiki. Webex Teams, ki je narejen posebej za sodelovanje na daljavo, uporabnikom omogoča, da se prek platforme pridružijo s katere koli lokacije na svetu ter v realnem času prispevajo svojo vsebine.

Samsung je na dogodku ISE 2020 prejel številne nagrade za svoje inovacije. Organizacija AV News je Samsung The Wall zaslonu podelila nagrado za najboljšo inovacijo leta na področju avdio-vizualnih naprav. Samsung je tudi prejel nagrado za najboljši avdio-vizualni projekt za LED zaslon, narejen po meri za križarko MSC Grandiosa. Organizaciji CE Pro in Commercial Integrato sta nagradili tudi Samsung QLED 8K zaslon za signalizacijo (QPT-8K), Samsung Flip 2 in MagicINFO analitično rešitev. Flip 2 digitalna piši briši samostoječa tabla je prejela tudi nagrado za najboljši izdelek na dogodku.

###

O družbi Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na http://news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Adriatic (SEAD), Zagreb Branch Office, Radnička cesta 37b, Zagreb, Hrvaška, Marijana Brdovnik, m.brdovnik@partner.samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!