Novice

Nazaj na novice

19. BUSINESS MEETUPS NOVA GORICA, 18.6.2015 / 20. ura / Cafe Gallus

Gost: Mark Pleško, Cosylab, laboratorij za kontrolne sisteme d.d.

19. BUSINESS MEETUPS NOVA GORICA, 18.6.2015 / 20. ura / Cafe Gallus

Gost: Mark Pleško, Cosylab, laboratorij za kontrolne sisteme d.d.

Tema pogovora: Spoznajte odličnega vodjo, motivatorja, jedrskega fizika in uspešnega mednarodnega podjetnika velikih kontrastov

Pogovor bo moderiral Rok Gulič /vstop prost

Primorski tehnološki park vas vabi na 19. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v četrtek, 18.6.2015 ob 20. uri v Cafe Gallus. Z nami bo gost Mark Pleško iz podjetja Cosylab d.d. Spoznali bomo odličnega vodjo, motivatorja, jedrskega fizika in uspešnega mednarodnega podjetnika velikih kontrastov. Moderator večera je Rok Gulič. Vstop je brezplačen.

Mark Pleško je direktor in ustanovitelj mednarodnega visokotehnološkega podjetja Cosylab, največjega laboratorija za kontrolne sisteme s sedežem v Ljubljani in poslovalnicami na Japonskem, ZDA, Kitajskem, Južni Koreji, Švedski in Švici. Zase pravi, da je bil oz. opravljal že mnogo različnih stvari: od profesionalnega športnika do jedrskega fizika, programerja, predavatelja, znanstvenika, inženirja, podjetnika, prodajalca in direktorja. Za nekatere čarovnik visoko razvite tehnologije, za druge preprost človek, ki živi v vasici s par na pol praznimi kamnitimi hišami. Mark poskuša najti ravnovesje med poslovno uspešnostjo, kvalitetnim prosim časom z družino in osebnimi hobiji.

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva.

Informacije: Katja Pregelj, E: katja.pregelj@primorski-tp.si, T: 00386 (0)5 393 24 50

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!