Novice

Nazaj na novice

IZBOR IN PODELITEV NAGRAD NAJBOLJŠIM RESTAVRACIJAM V SLOVENIJI “THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020”

Konec marca se je z javnim delom glasovanja zaključil že četrti izbor THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS za

IZBOR IN PODELITEV NAGRAD NAJBOLJŠIM RESTAVRACIJAM V SLOVENIJI “THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020”

Konec marca se je z javnim delom glasovanja zaključil že četrti izbor THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS zaleto 2020/21. Glede na nepričakovane razmere zaradi epidemije COVID-19, smo bili primorani preoblikovati letošnjo

izvedbo že tradicionalnega zaključnega dogodka, konference in enkratne večerje. Kljub temu, nismo pozabili nanajboljše slovenske restavracije in kuharske mojstrice in mojstre, ki so ponos Slovenije tudi s svojo dobrodelnostjo vteh časih. Pripravili virtualno različico podelitve nagrad in tudi samega zaključnega dogodka.

Revizijska hiša Deloitte je preštela vse prejete glasove in potrdila rezultate. Regijske finaliste bomo razglasili tedenskoin zaključili tudi z virtualnim zaključnim dogodkom kamor bomo povabili prav vse udeležence letošnjega izbora.Virtualni dogodek bo prvič za ogled dostopen tudi širši javnosti, zato bomo k ogledu povabili tudi vse dosedanjeglasovalce izbora. Virtualni dogodek in podelitev bosta na sporedu 2. junija, več o programu in gostih bomo objavilinaknadno.

Za več informacij o razglasitvi rezultatov in virtualnem dogodku spremljajte medijske partnerje, našo spletno stranwww.the-slovenia.com in družbena omrežja, kjer vas bomo redno obveščali o deset regijskih finalistih in sporeduvirtualnega zaključne dogodka The Slovenia Restaurant Awards.

Seznam nagrad THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020: National Top 3, regijski zmagovalci, glas ljudstva,najboljša gostilna, najboljša hotelska restavracija, najboljši novinec in najboljša turistična kmetija.

Prihodnji teden pa začenjamo tudi z novo serijo spletnih izobraževanj z zanimivimi gosti. Prvi webinar bo na sporedu,naslednji četrtek, 14. 5. Z nami bosta Hrvoje Petrić in Kaja Sajovic.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

The SloveniaMiklošičeva 381000 LjubljanaSlovenija

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!