Novice

Nazaj na novice

HTC VIVE PRO SEDAJ SKUPAJ Z NAJBOLJ PRILJUBLJENO IGRO TA HIP HALF-LIFE: ALYX

HTC navdušence VR iger razveseljuje s časovno omejeno ponudbo Vive Pro kompleta, ki je na voljo samo v Evropi.

HTC navdušence VR iger razveseljuje s časovno omejeno ponudbo Vive Pro kompleta, ki je na voljo samo v Evropi. Od sedaj naprej namreč ob nakupu HTC Vive Pro kompleta prejmete kodo z dostopom do najbolj priljubljen igre Half-Life: Alyx.

London, Velika Britanija 11. maj 2020 - od 11. do 25. maja je Vive Pro komplet na voljo skupaj s kodo za najbolj priljubljeno VR igro Half-Life: Alyx*. Z nakupom VR sistema Vive Pro komplet si kupci, poleg dostopa do igre, zagotovijo še 2-mesečni brezplačen dostop do Viveport Infinity, ki nudi neomejeno vsebin, ki popeljejo v svet navidezne resničnosti.Ljubitelji navidezne resničnosti bodo navdušeni, saj Vive Pro komplet nudi neverjetno VR izkušnjo za vse navdušene VR igralce. Z natančnim sledenjem v prostoru, visoko ločljivostjo barvnega zaslona, ​​optimizirano ergonomijo in možnostjo brezžične uporabe, je Vive Pro komplet idealna rešitev za tiste, ki iščejo profesionalen VR naglavni set. Vive Pro komplet vključuje Vive Pro sistem, DisplayPort™, USB 3.0, baterijski adapter, dve upravljalni ročki in bazno postajo 2.0.

"Vive Pro že od nekdaj skrbi za zagotavljanje najvišje kakovosti in vizualnih vsebin. S svojimi produkti dosledno nudimo najboljše doživetje v svetu navidezne resničnosti, kar zagotavljamo s posluhom do kupcev in narekujemo trende z nenehnimi izboljšavami in novostmi. Povezovanje Half-Life: Alyx z VR sistemom Vive Pro Full Kit nudi neverjetno VR izkušnjo v enem," je povedal Graham Wheeler, HTC Vive General Manager (Europe).

Vive Pro komplet je na voljo na uradni spletni strani HTC: vive.com kot tudi pri domačem ponudniku Mimovrste.com na tej povezavi.

* Koda z dostopom do igre ni na voljo v vseh regijah. Digitalna koda je priložena v paketu. Ponudba je časovno omejena.

- Konec -

O HTC VIVE

VIVE je prva platforma za navidezno resničnost in ekosistem, ki ustvarja realistične izkušnje VR za podjetja in posameznike. Ekosistem VIVE je zgrajen okoli najboljše strojne in programske VR opreme na trgu. VIVE business obsega najboljšo XR hardware opremo, platformo VIVEPORT in trgovino z aplikacijami; VIVE Enterprise Solutions za poslovne uporabnike; VIVE X, 100 milijonov dolarjev poslovni pospeševalnik za VR; VIVE Studios, pobuda za razvoj zabavnih, igričarskih in podjetniških vsebin; in VR ARTS za kulturne vsebine.

Za več informacij o VIVE obiščite www.vive.com.

# # #

HTC, VIVE, HTC logotip in VIVE logotip so zaščitene blagovne znamke družbe HTC. Vsa druga imena podjetij in izdelkov so lahko zaščitene blagovne znamke njihovih lastnikov.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!