Novice

Nazaj na novice

AMBASADOR FILIP FLISAR DANES PREVZEL SAMSUNG SUHD TV

"Samsungove SUHD TV televizije ne bom koristil samo za gledanje kuharskih oddaj, temveč tudi za video analize mojih treningov in tekem," je ob prevzemu dejal Filip Flisar, slovenski smučar prostega sloga, ki je danes postal ambasador Samsunga

AMBASADOR FILIP FLISAR DANES PREVZEL SAMSUNG SUHD TV

"Samsungove SUHD TV televizije ne bom koristil samo za gledanje kuharskih oddaj, temveč tudi za video analize mojih treningov in tekem," je ob prevzemu dejal Filip Flisar, slovenski smučar prostega sloga, ki je danes postal ambasador Samsunga

Ljubljana, 15. julij 2015 – Na sedežu slovenske podružnice družbe Samsung Electronics Co je Filip Flisar, slovenski smučar prostega sloga, danes uradno "zakoličil" svojo vlogo ambasadorja za podjetje Samsung - prevzel je namreč televizor Samsung SUHD TV. "Ko sem izvedel, da dobim televizijo SUHD TV, sem moral najprej preveriti opise, ker že sam naziv naznanja, da to ni neka "kišta". Samsung navaja, da ponuja senzacionalno sliko, dovršen design ter super doživetje - in ravno doživetje je zame v življenju ena izmed najbolj pomembnih stvari. Če seveda hočeš biti zadovoljen in srečen v življenju," je dejal smučar Filip Flisar. Dodal je, da karakteristik Samsungove SUHD TV televizije ne bo koristil samo za gledanje kuharskih oddaj, temveč tudi za video analize svojih treningov in tekem.

V roke Filipa je televizor uradno predal marketing manager za področje Corporate marketinga pri Samsung Electronics, Tomaž Semič.

"Sodelovanje s Filipom Flisarjem, ki ga mnogi poznajo kot sinonim za smučanje v prostem slogu, nas izjemno veseli. V kratkem razgovoru je priznal, da zelo težko najde proste trenutke, a da so mu zato toliko bolj pomembni. V izjemno zadovoljstvo nam je, da bomo te redke trenutke s spektakularno sliko in jasnimi barvami, ki jih ponuja televizor Samsung SUHD TV, vsaj delno polepšali," je dejal Tomaž Semič. Kot je pojasnil, se v Samsungu za sodelovanje z ambasadorji odločijo večkrat, glavni namen pa je vzajemna pomoč pri prepoznavanju značilnosti produktov v javnosti. Ko so se za ambasadorja odločali letos, so želeli nekoga, ki v današnjem hitrem tempu življenja potrebuje tisti "nekaj več" - in ravno iskanje nečesa več najsodobnejši televizor SUHD TV omogoča.

Televizor Samsung SUHD TV sicer omogoča izjemno realistično sliko, kar je posledica najnovejše zaslonske tehnologije, ki jo poganjajo energetsko učinkoviti nano-kristalni polprevodniki. Ti zagotavljajo neprimerljivo čistost barv in kontrastno razmerje, od običajnih televizorjev pa so SUHD TV kar dvakrat in pol svetlejši.

Vse tiste, ki vas zanima, kako bo Filip Flisar vključil televizijo SUHD TV v svoj vsakdan, vabimo, da spremljate uradno FB stran Samsunga (@Samsung Slovenija), Twitter stran (@SamsungSlo) in ste pozorni na hashtag #SUHDTV in #UHDTV.

Na fotografijah: filipflisar1.jpg: V roke ambasadorja FIlipa Flisarja, slovenskega smučarja prostega sloga, je televizor Samsung SUHD TV predal marketing manager za področje Corporate marketinga pri Samsung Electronics, Tomaž Semič. Filip Flisar je prepričan, da mu bo televizor izjemno koristil tudi pri video analizah njegovih treningov in tekem.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 319.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenia, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali

Sabina Vrhnjak, +386 (0)40 16 88 52, sabina.vrhnjak@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!