Novice

Nazaj na novice

Europark Maribor odpira vse prodajalne in lokale

Nakupovalno središče Europark Maribor obvešča svoje obiskovalce, da v ponedeljek, 18. maja, ponovno odpira vse prodajalne in lokale. Obiskovalci lahko znova vse najdejo na enem mestu

Nakupovalno središče Europark Maribor obvešča svoje obiskovalce, da vponedeljek, 18. maja, ponovno odpira vse prodajalne in lokale. Obiskovalci lahko znova vse najdejo na enem mestu. V skladu z modnimi smernicami lahko osvežijo svojo pomladno oziroma poletno garderobo, svoje najdražje lahko razveselijo z majhnimi pozornostmi, kot so rože, kos nakita, različne vrste čajev in dišave. V tem obdobju je marsikdo od obiskovalcev postal bolj pozoren na dober imunski sistem, zato so dobrodošli tudi v prodajalnah s športno opremo in prehranskimi dopolnili. Prav tako so vabljeni, da posedijo v svojem priljubljenem lokalu, ne glede na vremenske razmere. V nakupovalnem središču pa so, v okviru poslovalnega časa, vsi obiskovalci kot vedno dobrodošli ob katerikoli uri.

Tudi skozi masko se lahko vidi nasmeh

V Europarku Maribor si še naprej prizadevajo, da nakupovanje ostane za vse obiskovalce varno in prijetno.

Na različnih mestih so poskrbeli za table in nalepke, ki opominjajo na varnostne in higienske predpise glede pravilnega umivanja in razkuževanja rok, upoštevanja varnostne razdalje (vsaj 1,5 m), nošenja zaščitnih mask, šalov ali rut in brezstičnega plačevanja. Seveda pa je vstop v nakupovalno središče dovoljen le obiskovalcem brez bolezenskih znakov.

Navodila za varno nakupovanje so navedena na spletni stranihttps://www.europark.si/sl/.

Zaposleni skrbijo za varnost in zdravje

Zaposleni skrbijo za poostreno dezinfekcijo površin, ki se jih obiskovalci najpogosteje dotikajo, in sicer pogosto in temeljito razkužujejo vsetočke dotika, predvsem kljuke, vrata, armature, tipkovnice bankomatov, omarice in ročaje nakupovalnih vozičkov. Posebna pozornost je namenjena dezinfekciji toaletnih prostorov, previjalnicama, sobi za dojenje, sediščem in otroškim vozičkom.

Ob vhodu v nakupovalno središče, posamezne prodajalne in lokale so na voljo razkužila, ob izhodu iz nakupovalnega središča pa so postavljeni tudi koši za maske.

Nakupovalno središče bo od ponedeljka naprej poslovalo od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, v soboto od 8. do 21. ure, v nedeljo ne posluje*. Megamarket Interspar pa od ponedeljka do sobote od 8. do 21. ure.

*Za čas trajanja Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji z dne 13. 5. 2020.

V informacijski pisarni Europarka je ponovno možen tudi nakup darilnih bonov Desetak.

Ažurne informacije glede odprtja nakupovalnega središča in posameznih prodajaln so navedene in redno posodobljene na spletni straniwww.europark.siter naFacebook profilu mariborskega Europarka.

Podpis fotografije:

FOTO 1: Europark Maribor odpira vse prodajalne in lokale

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.:02 320 82 22

e-pošta:petra.romih@europark.si

IPPR

Irena Pavčič, odnosi z javnostmi

Tel.:+386 41 694 741

e-pošta:irena.pavcic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.:0043 662 4471 7110//0043 664 2650 450

e-pošta:presse@ses-european.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!