Novice

Nazaj na novice

Londonski strokovnjaki prepoznali visok nivo naših storitev

Ob nedavnem obisku podjetja Westco, ki je v lasti mestnega sveta Westminster iz Londona, smo imeli priložnost nekaj naših ključnih storitev predstaviti uglednim in izkušenim PR strokovnjakom, Cormacu Smithu, izvršnemu direktorju podjetja Westco, Ianu Farrowu, direktorju podjetja ter vodji projektov v družbi Westco, Georgini Conde

Ob nedavnem obisku podjetja Westco, ki je v lasti mestnega sveta Westminster iz Londona, smo imeli priložnost nekaj naših ključnih storitev predstaviti uglednim in izkušenim PR strokovnjakom, Cormacu Smithu, izvršnemu direktorju podjetja Westco, Ianu Farrowu, direktorju podjetja ter vodji projektov v družbi Westco, Georgini Conde.

Gostom smo med drugim predstavili naše spletno orodje eClipLIVE ter jim pokazali, kako in v kakšnem času pridemo do informacij ter seveda kar je najpomembneje, kako hitro lahko te informacije posredujemo našim uporabnikom. S ponosom smo jim razložili, da v ozadju deluje mehanizem, ki smo ga razvili sami, mehanizem, ki je zanesljiv, hiter in učinkovit. Spletno orodje eClipLIVE so spoznali kot izredno močno orodje, a hkrati enostavno za uporabo. Pokazali in dokazali smo, da smo kakovosten partner na tem področju in da dobro razumemo potrebe naših najpogostejših uporabnikov, PR službe, s svojim razvojem in nadgradnjami sistema pa se trudimo to uporabniško izkušnjo vsakodnevno še izboljšati in poenostaviti.

Cormaca Smitha in njegovo ekipo smo spoznali v Sarajevu leta 2014, ko je kot gost sodeloval na PRO.PR konferenci in predaval o kriznem komuniciranju v javni upravi ter predstavil nekaj konkretnih primerov pri njegovem delu v Westminstru. Zaradi njegovih izkušenj nam njegovo mnenje o naših storitvah izredno veliko pomeni in še dodatno potrjuje, da delujemo v pravi smeri.

Cormac je po našem srečanju dejal: "Bil sem izredno navdušen nad spletnim sistemom za management medijskih objav podjetja Press clipping." Hkrati pa je ocenil, da sistem na enostaven način ponuja možnosti obdelave podatkov podobno kot jih je sam pričel na ročni način uporabljati pred časom.

"Zadevo vidim zelo napredno predvsem v integraciji tehnologije in spletni izvedbi platforme, saj uporabnikom omogoča natančen in podroben analitični pregled medijskih objav na zelo odziven način, z dostavo medijskih objav naročniku že v desetih minutah po objavi," je še dodal Cormac Smith.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!