Novice

Nazaj na novice

Osvežujoče povabilo na Ptuj

Mestna občina Ptuj nadaljuje s promocijsko akcijo Osvežujoče povabilo na Ptuj. Na zaključku avtoceste v bližini Ptuja v smeri mejnega prehoda Gruškovje so ob vrhuncu turistične sezone dolge kolone vozil.

Ptuj, 3. avgust 2015

SPOROČILO ZA JAVNOST: Osvežujoče povabilo na Ptuj

Mestna občina Ptuj nadaljuje s promocijsko akcijo Osvežujoče povabilo na Ptuj. Na zaključku avtoceste v bližini Ptuja v smeri mejnega prehoda Gruškovje so ob vrhuncu turistične sezone dolge kolone vozil. Že drugi vikend zapored smo čakajočim potnikom ponudili ohlajeno pitno vodo in jim ob vsaki plastenki izročili tiskano vabilo na Ptuj - lično razglednica z znamenito veduto Ptuja ter z informacijami o znamenitostih in bogatem poletnem festivalskem dogajanju.

V pretekli soboti, 1. avgusta 2015, smo tako razdelili 3000 plastenk vode in prav toliko razglednic, saj si želimo, da se turisti ustavijo tudi v najstarejšem slovenskem mestu oziroma, da postanek načrtujejo ob povratku. Da bi na znamenitosti Ptuja opozorili čim večje število turistov, smo razglednice delili tudi v nedeljo na bencinski črpalni OMV Hajdina.

Akcijo Mestna občina Ptuj nadaljuje tudi v prihodnjih dveh vikendih. Naslednjo soboto bodo promotorji Ptuja društvo Cesarsko-kraljevi Ptuj in Poetovio LXIX, društvo za rimsko zgodovino in kulturo Ptuj. Med 20. in 23. avgustom bodo na Ptuju namreč potekale tradicionalne Rimske igre, kasneje pa literarni vrhunec Dnevi poezije in vina.

K akciji so sponzorsko pristopili družba Mercator, Perutnina Ptuj, Javne službe Ptuj, PSS Ptuj, Komunalno Podjetje Ptuj in Terme Ptuj.

Odnosi z javnostmi

Mestne občine Ptuj

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!