Novice

Nazaj na novice

FRUCTAL PREJEL TRI ŠAMPIONE KAKOVOSTI IN DVAINDVAJSET MEDALJ NA SEJMU AGRA 2020

Na mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 22 medalj in kar tri posebna priznanja – šampione kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k visoki kakovosti in in v skladu z najvišjimi standardi.

Ajdovščina – 3.7.2020 – Na mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in

embaliranih vod so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 22 medalj in kar tri posebnapriznanja – šampione kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k visokikakovosti in in v skladu z najvišjimi standardi.

V okviru 58. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra v Gornji Radgoni je, kljub omejitvamzaradi epidemije s COVID-19, vseeno potekalo mednarodno ocenjevanje sadnih sokov,brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Žirija je Fructalovim izdelkom podelila tri ŠAMPIONEKAKOVOSTI za izdelke s trikratno zaporedno veliko zlato medaljo v kategoriji sadnih sokov,brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Gre za:

Fructal Superior nektar iz hruškFructal Superior nektar iz breskev in jabolk,Fructal Natura 100% sadno-zelenjavni sok iz jabolk, korenčka in pomaranč.

Vsi Fructalovi izdelki, ki so bili poslani na ocenjevanje, so prejeli nagrado. Fructal je s svojimiizdelki, poleg šampionov kakovosti, prejel tudi VELIKE ZLATE, ZLATE in SREBRNE MEDALJE in s tempotrdil svoj status zaupanja vrednega proizvajalca najkakovostnejših sokov, nektarjev in pijač. Znagradami so bile nagrajene tudi naslednje novosti:

Fructal Pingo Smoothie sadni mix z jogurtom,Fructal Dialogue classic in mediteran tonic,Fructal First Protect funkcionalna voda, okus limona & limonska trava,Fructal Superior Antiox limonada, 30% manj sladkorja,Fructal First alkalna voda,

VELIKO ZLATO MEDALJO je žirija podelila kar 8. izdelkom. Dodatno k velikim zlatim medaljam, ješest izdelkov prejelo ZLATO MEDALJO, trije izdelki SREBRNO MEDALJO in dva BRONASTOMEDALJO. Nagrajeni izdelki potrjujejo Fructalovo usmerjenost v vrhunsko kakovost, ki traja že 75let.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!