Novice

Nazaj na novice

Znamka Jeep® blestela na letošnji podelitvi nagrad revije OFF ROAD

Modeli Jeep® so znova prevladovali na prestižni podelitvi nagrad po izboru bralcev nemške revije OFF ROAD, specializirane za vozila s štirikolesnim pogonom.

Modeli Jeep® so dominirali na letošnji podelitvi nagrad vozilom s štirikolesnim pogonom, ki jih podeljujejo bralci strokovne revije OFF ROAD – prejeli so kar 5 priznanj. Jeep Renegade je že šesto leto zapored imenovan za ‘Best Compact SUV’. Jeep Grand Cherokee je znova najbolj priljubljeno prestižno terensko vozilo med uvoženimi znamkami. Jeep Wrangler je osvojil drugo mesto v kategoriji ‘Off-roader’, prav tako drugo mesto je – že pred svojo predstavitvijo trgu – zasedla tudi različica 4xe v kategoriji alternativnih pogonov ‘Alternative Drives’. Jeep Gladiator bil drugi v kategoriji ‘Pick-up’ – še pred svojim prihodom na evropski trg.

Modeli Jeep® so znova prevladovali na prestižni podelitvi nagrad po izboru bralcev nemške revije OFF ROAD, specializirane za vozila s štirikolesnim pogonom.

Znamka je prejela pet najvišjih priznanj, potem, ko so bralce pozvali, naj izberejo najboljša 4x4 in SUV vozila na tržišču. Izbirali so izmed 248 modeli, razvrščenimi v 13 kategorij.

Največji zmagovalec je Jeep Renegade, ki je bil že šesto leto zapored proglašen za ‘Best Compact SUV’.

Renegade, ki je premagal 19 konkurenčnih modelov, se lahko pohvali z največjo zmogljivostjo štirikolesnega pogona v svojem razredu in z nezgrešljivim slogom Jeep.

Jeep Grand Cherokee je bil proglašen za najboljše prestižno terensko vozilo med uvoženimi avtomobili, v skupni razvrstitvi kategorije ‘Luxury Off-Roader’ pa je bil drugi.

Ikonični Jeep Wrangler je dosegel drugo mesto v kategoriji ‘Off-Roader’ in osvojil 28,4 % glasov strokovno podkovanih bralcev le 0,6 % manj od zmagovalca in precej več (15,1 %) od tretjeuvrščenega. Jeep Wrangler je osvojil drugo mesto tudi v kategoriji alternativnih pogonov ‘Alternative Drives’ – to je pomembno priznanje modelu Wrangler 4xe s priključno hibridno tehnologijo.

Prav tako je še pred svojo predstavitvijo evropskemu trgu popolnoma novi Jeep Gladiator osvojil drugo mesto v ‘Pick-up’ kategoriji.

Podeljevanje nagrad OFF ROAD se je pričelo leta 1982; s tem so bralcem revije omogočili, da glasujejo za svoje najljubše modele. Več kot 41.500 bralcev je glasovalo v letošnji izdaji revije OFF ROAD 2020 (rezultati bodo objavljeni v tiskani verziji revije OFF ROAD št. 8/20, ki bo izšla 14. julija 2020).

PR - Avto Triglav d.o.o.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!