Novice

Nazaj na novice

Samsung Roadshow 2020 v Kopru in Ljubljani

Na veliko veselje vseh ljubiteljev inovacij, sodobne tehnologije in pametnih rešitev je Samsung znova priredil edinstveno Samsung Roadshow turnejo z najnovejšimi napravami. Letošnja turneja se je začela danes, 13. julija, v Ljubljani.

Ljubljana, 13. julij 2020 – Na veliko veselje vseh ljubiteljev inovacij, sodobne tehnologije in pametnih rešitev je Samsung znova priredil edinstveno Samsung Roadshow turnejo z najnovejšimi napravami. Letošnja turneja se je začela danes, 13. julija, v Ljubljani. Obiskovalci bodo lahko preizkusili številne Samsung naprave in jih kupili po promocijskih cenah, kar je odlična priložnost, da obdarite svoje najbližje ali kar sebe.

Na Samsung Roadshow turneji se predstavlja edinstven ekosistem naprav - od pametnih telefonov, ur, tabličnih računalnikov in brezžičnih slušalk do majhnih in velikih gospodinjskih aparatov, televizorjev in monitorjev. Obiskovalci si lahko ogledajo in preizkusijo najnovejše Samsung naprave – serijo Galaxy S20 pametnih telefonov, revolucionarne Galaxy Fold in Z Flip prepogljive telefone, nove 8K QLED, The Frame, The Sero in The Serif televizorje ter vrhunsko Wind-Free klimatsko napravo. „Samsung Roadshow letos poteka v dveh mestih v Sloveniji ter izbranih mestih na Hrvaškem in v Srbiji. Veselimo se, da bomo na ta način naprave približali uporabnikom in vsem ljubiteljem tehnologije,“ je dejal Matthew Jinkyu Jeon, predsednik pri Samsung Electronics Adriatic.

Samsung Roadshow bo v Ljubljani v BTC-ju pri parkirišču tržnice med 13. in 16. julijem ter v Kopru na Ukmarjevem trgu 17. in 18. julija med 13. in 21. uro.

Za več informacij o Samsung napravah obiščite www.samsung.com.

### 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na http://news.samsung.com.  

PR - Grayling Ljubljana

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!