Novice

Nazaj na novice

Sreda na Grossmannu

Današnji program pričenjamo ob 15. uri v kino dvorani Kulturnega doma s španskim trilerjem Prijatelj režiserja Óscarja Martína, ki nas bo s producentko Eleno Muñoz tudi obiskal.

Današnji program pričenjamo ob 15. uri v kino dvorani Kulturnega doma s španskim trilerjemPrijateljrežiserja Óscarja Martína, ki nas bo s producentko Eleno Muñoz tudi obiskal. Sledila bosta kar dva filma iz tekmovalnega programa za najboljši celovečerec, argentinska postapokaliptična grozljivkaStrupen semrežiserja Pabla Parésa ob 17. uri in ameriški horror triler1BRrežiserja Davida Marmorja ob 19. uri.Kino na prostem na Glavnem trgu ob 21. uri vabi na izraelsko črno komedijoDružinsko praznovanjerežiserja Michaela Mayerja, ki ji bo ob 23. uri sledila japonska kriminalna komedijaPrva ljubezenkultnega režiserja Takashija Miikeja.

V atriju Mestne hiše bo ob 21. uri na sporedu blok kratkih filmov iz tekmovalnega programa Slakov hudi maček. Ob 23.00 bo iz tekmovalnega programa za najboljši glasbeni dokumentarec na ogled portret pevca razvpite shock rock skupine The Mentors,The El Duce Tapesrežiserjev Ryana Sextona, Davida Lawrencea in Rodneyja Ascherja.

PR - Grossmann

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!