Novice

Nazaj na novice

Poletno branje z Beletrino

če še ne veste, kaj bi brali v vročih počitniških dneh letošnjega nenavadnega poletja, se lahko v naši nagradni igri potegujete za paket Beletrininega poletnega branja.

če še ne veste, kaj bi brali v vročih počitniških dneh letošnjega nenavadnega poletja, se lahko v našinagradni igripotegujete zapaket Beletrininegapoletnega branja.S poznavanjem odličnih zgodb lahko osvojite celoten poletni knjižni paketšestih knjig:

Ekstradeviško,Dušan ČaterNorci pomorci,Goroslav Vukšić - GogoMojstrovina,Ana SchnablAtlas rahločutnega moškega,Christoph RansmayrKolesar,Marko RadmilovičLuciferka,Svetlana Makarovič, Matej Šurc in Kotik

Vrhunsko branje za sproščeno poletje vam predlaga tudiBernarda Žarn, izjemna bralka in sončna voditeljica, ki nas je razveselila s sodelovanjem v naši kampanji poletnega branja.

Knjige lahko kadarkoli naročite vnašispletniknjigarni.Ob nakupu vpišite kodoBELETRINANADOMin izkoristite naše darilo, brezplačno dostavo na dom.

Čudovito bralno poletje vam želimo,

vaša Beletrina

Osvojite Beletrinino poletno branje

Nekoč sem bral časnik Večer, kjer so v notici zapisali, da je znan mariborski godalni kvartet sodeloval na izvedbi kantate v Londonu. Kantata je bila posvečena Slovencu - Janezu Godcu, ki je rešil London pred katastrofo. Imel sem samo to novičko in po njenih sledovih sem nato raziskoval življenje Janeza Godca kakšno desetletje. Ali celo kakšno leto več," je o resnični zgodbi v ozadju romanaKolesarpovedalMarko Radmilovič. Potopite se v poletno branje z odličnim zgodovinsko-kriminalnim romanom ...Več

RECENZIJE

"Kolesarje svojevrsten presežek v zgodovini slovenskega kriminalnega žanra in res ne vem, zakaj se o njem ne govori toliko kot o Golobovih kriminalkah."-Barbara Žvirc(@izposojevalka_besed)

PR - Beletrina

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!