Novice

Nazaj na novice

Prihaja pet novih in zmogljivih Samsung naprav

Predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics, TM Roh, je v nedavni blog objavi naznanil pet novih zmogljivih naprav, ki bodo predstavljene to poletje.

Ljubljana, 28. julij 2020 - Predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics, TM Roh, je v nedavni blog objavi naznanil pet novih zmogljivih naprav, ki bodo predstavljene to poletje.

Mobilne naprave imajo zaradi trenutnih okoliščin še večjo vlogo v življenju uporabnikov. Samsung je s tem v mislih zasnoval nove naprave, ki so tipični predstavniki nove dobe tehnologije, nove normalnosti. Samsung je kot vodilo v novi normalnosti sprejel in upošteval tri strateške usmeritve: inovacije za lažje in boljše sodobno življenje, odprto sodelovanje s partnerji in ustvarjanje tehnološke agilnosti v pospešenem ritmu vsakdana.

“Nove naprave so rezultat naše vizije razvijanja novih oblik uporabniških izkušenj, ki prinašajo brezhibno funkcionalnost in kontinuiteto, ne glede na to, kje smo ali kaj počnemo. Samsung naprave bodo uporabnikom v novi normalnosti omogočale nove oblike povezovanja, delovanja in komunikacije,” je povedal TM Roh.

Šest mesecev pomembnih inovacij

TM Roh je pred pol leta prevzel vodenje oddelka za mobilni razvoj pri družbi Samsung, kar je prineslo svežino pri ustvarjanju novih tehnologij z velikimi naložbami v raziskave in razvoj, pa tudi v implementacijo 5G omrežja. "Od prepogljivih telefonov do 5G omrežja - uporabniki lahko pričakujejo popolnoma nove oblike tehnologij. Zelo sem navdušen nad vsemi inovacijami v uporabi, saj šele, ko te izboljšajo kakovost življenja, izpolnijo svoj namen," je dejal TM Roh.

Številna sodelovanja s partnerji

TM Roh v svoji spletni objavi omenja sodelovanja s številnimi partnerji, kar je omogočilo nove zmogljivosti naprav. "Resnično cenim moč mreže partnerjev, ki jo stalno gradimo. Vedno sem verjel, da lahko sodelujemo pri ustvarjanju inovacij, ki zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo. Partnerji družbe Samsung vključujejo Google, Microsoft, Netflix, Spotify in mnogo drugih, kar posledično omogoča lažjo sinhronizacijo Samsung naprav z osebnimi računalniki in boljšo povezanost. Samsung je za pomoč podjetnikom na področju mobilne tehnologije in dodatno podporo ustanovil tudi zagonska inkubatorja C-LAB in Samsung NEXT. "Trgu bomo še naprej nudili najboljše inovacije," je dejal TM Roh in poudaril, da bo vseh pet novih naprav vključevalo dodatne zmogljivosti številnih partnerjev.

Agilnost je ključna

TM Roh je poudaril tudi pomen naprave v kontekstu hitrega vsakdanjega življenja. "Samsung naprave so optimizirane za delo, igranje iger in večopravilnost ter se popolnoma prilegajo vsakemu življenjskemu slogu. Strateški pristop k razvoju nam je prinesel popolnoma novo dojemanje tehnologije," je povedal TM Roh.

Dogodek Samsung Unpacked, kjer bodo predstavljene najnovejše Samsung naprave, bo 5. avgusta 2020. Več informacij o dogodku je na voljo na: https://news.samsung.com/global/online-invitation-samsung-galaxy-unpacked-2020

###

O družbi Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na http://news.samsung.com.

PR:

Grayling

Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!