Novice

Nazaj na novice

Spoznajte Galaxy Tab S7 in S7+: nova tablična računalnika, zasnovana za delo in zabavo

Samsung Electronics je na včerajšnjem dogodku Galaxy Unpacked predstavil dva nova tablična računalnika — Galaxy Tab S7 in S7+. Poleg novih zmogljivosti, izboljšanega S Pen pisala, razširjenih tipkovnic, pa tudi velikega zaslona in zmogljivega procesorja, napravi nudita številna orodja, ki vam bodo olajšala vsakodnevna opravila in nudila še več zabave.

Spoznajte Galaxy Tab S7 in S7+: nova tablična računalnika, zasnovana za delo in zabavo

Seul, Koreja - 6. avgust 2020 — Samsung Electronics je na včerajšnjem dogodku Galaxy Unpacked predstavil dva nova tablična računalnika — Galaxy Tab S7 in S7+. Poleg novih zmogljivosti, izboljšanega S Pen pisala, razširjenih tipkovnic, pa tudi velikega zaslona in zmogljivega procesorja, napravi nudita številna orodja, ki vam bodo olajšala vsakodnevna opravila in nudila še več zabave.

Več moči za delo na poti

Galaxy Tab S7 in S7+ tablična računalnika nudita najnovejšo generacijo procesorja, ki je dovolj močan, da omogoča izboljšano produktivnost čez ves dan. Uporabniki lahko pričakujejo izboljšano večopravilnosti z novim s S Pen pisalom s podaljšano konico in nadgradnjami, ki pri uporabi zagotavljajo še bolj naraven občutek. V kombinaciji s hitrostjo osveževanja zaslona do 120 Hz, S Pen pisalo omogoča nemoteno zapisovanje med konferenčnim klicem ali poslovnim sestankom. Poleg tega lahko Samsung Notes aplikacija pretvori vse, kar uporabnik zapiše v PDF format, medtem ko lahko funkcija Audio Bookmark med pisanjem hkrati snema predavanja in sestanke, vse podatke pa sinhronizira, da so kasneje čim bolj uporabni. Na ta način lahko uporabnik predvaja zvočni posnetek na točno določenem mestu, tako da klikne na besedo ali stavek v zapiskih.[1]

Da bi še izboljšali izkušnjo večopravilnosti, lahko funkcija Več oken odpre tri aplikacije na enem zaslonu, kar uporabniku omogoča istočasno sodelovanje v videoklicu, pregled nad e-pošto in beleženje zapiskov. Samsung Tab S7 in S7+ tablična računalnika z velikim zaslonom zagotavljata novo raven vsakodnevne produktivnosti. Samsung je izboljšal tudi Samsung Dex in vsestransko uporabno Book Cover tipkovnico[2], ki je opremljena z intuitivnimi funkcijami[3] in daljšo sledilno ploščico, ki poskrbi za celovito izkušnjo podobno izkušnji z osebnim računalnikom. Zahvaljujoč tesnemu partnerstvu družb Samsung in Microsoft se podatki med Samsung Notes ter Microsoft OneNote in Outlook aplikacijami[4] sinhronizirajo hitreje kot kadarkoli prej, prehajanje iz enega operacijskega sistema v drugega pa je tako še lažje. Nenazadnje pa lahko Galaxy Tab S7 in S7+ brezžično povežete s pametnim televizorjem in predvajate vsebino tabličnega računalnika na večjem zaslonu[5].

Izjemna naprava za sprostitev

Galaxy Tab S7 je opremljen s 27,94-centimetrskim LTPS TFT zaslonom, medtem ko Galaxy Tab S7+ nudi edinstven 31,49-centimetrski Super AMOLED zaslon. Obe napravi podpirata 16:10 razmerje in v kombinaciji s štirimi AKG zvočniki uporabniku pričarajo čisto pravo kinematografsko izkušnjo v udobju doma. Zaslona na Galaxy Tab S7 in S7+ sta očem prijazna zaradi majhne emisije modre svetlobe[6], kar omogoča pravi užitek pri pregledovanju družabnih omrežij ali igranju iger, 120 Hz hitrost osveževanja pa zagotavlja neprekinjeno in neomejeno zabavo.

Ob nakupu naprave uporabniki dobijo brezplačni štirimesečni dostop do YouTube Premium[7], medtem ko sta Netflix[8] in[9] Spotify na tabličnih računalnikih vnaprej nameščena. Prvič doslej je na Android tablični računalnik vnaprej nameščena tudi znana Clip Studio Paint[10] aplikacija za risanje, ki daje oblikovalcem in kreativcem prenosno platno za izražanje idej. Za ustvarjanje zanimivih objav na družabnih omrežjih in marketinških vsebin je na voljo aplikacija Canva, ki nudi več kot 200 ekskluzivnih predlog[11].

Igralna izkušnja brez primere

Z Galaxy Tab S7 in S7+ v dnevni sobi ni več treba namestiti igralne konzole. Izjemna hitrost osveževanja na velikem zaslonu in Wi-Fi 6 standard omogočajo, da se lahko uporabniki popolnoma potopijo v igre, ne glede na to, kje so.

Resnično digitalno okolje z Galaxy ekosistemom

Z uporabo Samsung Cloud in Samsung Flow aplikacij[12] so nekatere funkcije Galaxy Tab S7 in S7+ na voljo tudi na drugih Galaxy pametnih telefonih in napravah. Ni potrebe po pošiljanju in prenosu podatkov iz ene naprave v drugo, ker je vse sinhronizirano. Poleg tega lahko uporabniki nadzorujejo svoje Samsung IoT hišne naprave in pripomočke, kar ustvarja resnično pameten dom, ki ga nadzorujete z le nekaj kliki na tabličnem računalniku.

Galaxy S7 in S7+ je na voljo v avgustu v treh barvah — v mistično črni, mistično srebni in mistično bronasti. Več informacij je na voljo na: https://www.samsung.com/si/tablets/galaxy-tab-s7-wifi-t870/

Tehnične specifikacije Galaxy Tab S7 in S7+ tabličnih računalnikov

Galaxy Tab S7

Galaxy Tab S7+

Mere

& teža

Naprava

253,8 (Š) x 165,3 (V) x 6,3 mm

498 g (Wi-Fi), 500 g (LTE), 502 g (5G),

285,0 (Š) x 185,0 (V) x 5,7 mm

575 g (Wi-Fi, LTE, 5G)

S Pen pisalo

Dolžina: 147 mm*, Premer: 8,2 mm**, Teža: 8 g

* Dolžina vključuje konico pisala. **Največji premer

Zaslon

27,94 cm*

2560x1600 (WQXGA) LTPS TFT, do 120 Hz

31,49 cm*

2800x1752 (WQXGA+) Super AMOLED,

do 120 Hz

*Izmerjeno diagonalno kot polni pravokotnik brez upoštevanja zaobljenih robov. Dejanska vidna površina je manjša zaradi zaobljenih robov.

OS

Android 10

Procesor

7 nm 64-bitni osemjedrni procesor *3,0GHz (najvišja hitrost delovanja) + 2,4 GHz + 1,8 GHz

Pomnilnik*

6 GB + 128 GB / 8 GB + 256 GB, microSD** do 1TB

*Lahko se razlikuje glede na model, barvo, tržišče in operaterja.

Količina pomnilnika, ki je na voljo je odvisna od vnaprej nameščene programske opreme.

**MicroSD kartica je naprodaj ločeno.

Kamera

[Zadaj] 13 MP (Glavna) + 5 MP (ultra široka) + bliskavica

[Spredaj] 8 MP

Zvok

Quad zvočniki AKG z Dolby Atmos® tehnologijo

Priključki

USB tipa-C 3.2 Gen 1 (DP Out)

Senzorji

Merilnik pospeška, kompas, žirometer, senzor zunanje svetlobe,

Hallov senzor

Merilnik pospeška, kompas, žirometer, senzor zunanje svetlobe,

Hallov senzor

Povezljivost

5G* , LTE**, Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v 5.0

*5G storitve so podprte le na področjih, kjer je na voljo 5G omrežje. Zahteva optimalno 5G povezavo. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na tržišče, operaterja in okolje.

**Dobavljivost je odvisna od tržišča.

Baterija*

8.000 mAh

(45 W super hitro polnjenjenje**)

10.090 mAh

(45 W super hitro polnjenjenje**)

*Običajna vrednost preizkušena v neodvisnem laboratoriju. Običajna vrednost je ocenjena povprečna vrednost ob upoštevanju odstopanja zmogljivosti baterije med vzorci baterij, testiranimi po standardu IEC 61960.

**Polnilec za 45W in 25W je naprodaj ločeno.

Biometrično preverjanje pristnosti

Prstni odtis s stransko tipko

Prstni odtis na zaslonu

Dodatna oprema*

S Pen (BLE, Inbox)**, Book Cover, Book Cover tipkovnica

*Dodatno opremo lahko kupite ločeno.

**S Pen je naprodaj tudi ločeno. Dobavljivost je odvisna od tržišča.

*Specifikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Specifikacije se razlikujejo glede na tržišče/operaterja. *Vse funkcije, specifikacije in druge informacije o izdelku, navedene v tem dokumentu, vključno z uporabnostjo, obliko, cenami, komponentami, zmogljivostjo, dobavljivostjo in zmogljivostmi izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

O družbi SamsungElectronicsCo.,Ltd.

SamsungElectronicsCo. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče nahttp://news.samsung.com.

[1] PDF uvoz, PDF zaznamek, Audio Bookmark so podprti v najnovejši Samsung Notes aplikacija, različica 4.0.

[2] Naprodaj ločeno.

[3] Book Cover tipkovnica za Galaxy Tab S7 in S7+ nudi funkcijske tipke; ločena vrstica za funkcijske tipke pa je na voljo samo na Book Cover tipkovnici za Galaxy Tab S7+.

[4] Storitev bo na voljo kasneje letos.

[5] Združljiv samo s televizorji, ki podpirajo zrcaljenje zaslona.

[6] SGS, vodilna svetovna družba za certificiranje, je podelila zaslonu Galaxy Tab S7+ certifikat Eye Care (zaslonu Galaxy Tab S7 pa certifikat Low blue light), ki temelji na dejstvu, da drastično zmanjša škodljive učinke modre svetlobe. Certifikata sta na voljo na www.sgs.com/performance. ※Številka certifikata za zaslon Galaxy Tab S7+: FFU/20/GEN/00025 ※ │Številka certifikata za zaslon Galaxy Tab S7: FFU/20/GEN/00018

[7] Samo novi uporabniki. Dostop lahko izkoristite v YouTube aplikaciji na napravah, ki to omogočajo, med 14. februarjem 2020 in 5. aprilom 2021 ob 23:59 PST. Po poskusnem obdobju, vam zaračunajo mesečno naročnino, ki jo lahko prekličete kadarkoli.

[8] Netflix še ni na voljo na Kitajskem, na Krimu, v Severni Koreji ali v Siriji.

[9] Ni na voljo na vseh tržiščih.

[10] Vnaprej naloženo na določenih tržiščih. Clip Studio Paint lahko prenesete iz Galaxy store aplikacije. Clip Studio Paint je na voljo v različicah PRO in EX.

[11] 50 ekskluzivnih predlog je na voljo v štirih posodobitvah za uporabnike Galaxy Tab, kar znese največ 200 predlog.

[12] Nekateri modeli morda ne podpirajo Samsung Flow, odvisno od specifikacij pametnega telefona.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!