Novice

Nazaj na novice

AJM TEAM TIME RIDE 2020

Največje in najbolj zabavno ekipno kolesarjenje v Sloveniji, letos 30. avgusta

AJM TEAM TIME RIDE 2020

Največje in najbolj zabavno ekipno kolesarjenje v Sloveniji, letos 30. avgusta

Zaradi omejitev, letos žal le maksimalno 500 kolesarjev na prireditvi.

Po desetih zelo uspešnih izvedbah in navdušenju udeležencev nad prireditvijo AJM team time ride, bomo letos vendarle doživeli novo atraktivno nadaljevanje. Organizatorji so uspešno pridobili pozitivno mnenje NIJZ, a zaradi omejitev se bo prireditve lahko letos udeležilo do 500 kolesarjev, torej le nekaj čez 100 ekip iz vseh koncev Slovenije.

Največje in najbolj zabavno ekipno kolesarjenje v Sloveniji je res nekaj posebnega, saj se 2, 3 ali 4-članske ekipe kolesarjev "trudijo" najbolj približati povprečnemu času vseh ekip. Kolesarska prireditev nima značaja kolesarske dirke, čeprav se vsaki ekipi meri čas kolesarjenja. Ekipa, ki se bo najbolj približala povprečnemu času vseh ekip, bo velika zmagovalka. Vse do prihoda zadnje ekipe v cilj je negotovo, katera je zmagovalna ekipa. Povsem nesmiselno je torej divjanje po predpisani trasi, a tudi pretirano zavlačevanje ne prinaša uspeha.

Brez divjanja in z veliko užitkov do fantastičnih nagrad:

Zmaga: tedenske počitnice v Holetu Olea v Novalji na otoku Pagu za celo ekipo 2. mesto: tolminski avanturistični odklop z agencijo Maya za celo ekipo 3. mesto: tedenske počitnice v Campingu Kozarica za celo ekipo nagrada za najbolj odštekano oblečeno ekipo: kolesarski vikend paket v Vrsarju za celo ekipo in druge lepe nagrade v žrebanju med vsemi udeleženci: kolo Orkan, vikend paketi v Bovcu, Tržiču, ob Kolpi in Termah Sveti Martin, visokotlačni čistilnik Husqvarna …

25 km dolgo traso, ki so jo organizatorji začrtali v hribih v neposredni bližini Maribora - od Kamnice preko Kobanskih gričev vse do Gaja in Sv. Urbana, je izjemno barvita in zanimiva ter bo tudi letos med vinograde in gozdove zagotovo privabila množico kolesarjev iz vse Slovenije.

Množična rekreativna kolesarska prireditev je namenjena vsem generacijam, najmlajšim, starejšim, družinam ... Kolesari se z gorskimi ali treking kolesi.

V čudovitem okolju, vstran od mestnega prometa želijo organizatorji podreti nekaj organizacijskih rekordov. Pripravljajo namreč kar nekaj presenečenj za vse udeležence. Video predstavitev lanske prireditve lahko najdete na www.timeride.si.

Termin: nedelja, 30. avgust 2020 Trasa: Kamnica – Medič - Log – Gaj – Urban – Medič - Kamnica

Dolžina: 25 km

Program prireditve:

8.00 – 9.30: štart kolesarskega trima

8.00 – 13.30: čas za uspešno opravljen trim (žigi petih kontrolnih točk)

11.00 – 13.30: prihodi v cilj, druženje kolesarjev

13.30 – 14.00: razglasitev povprečnega časa vseh ekip in podelitev nagrad ekipam

Hitra prijava se splača!

Letos še posebej vabijo družine, zato poseben popust za družine!

Vsi prijavljeni prejmejo: toplo malico na cilju, oskrbo z energetskimi napitki in vodo, presenečenja na trasi, nezgodno zavarovanje ….

Posebne nagrade bodo prejeli tudi:

najmlajša štiričlanska družina (oče, mama + vsaj 2 otroka - vsak mora samostojno prekolesariti traso) najstarejša oz. najstarejši udeleženec zakonski par z največjo razliko v teži

… ki uspešno prekolesari začrtano traso.

Cilj tega projekta je, da se kolesarskim navdušencem v Sloveniji ponudi drugačna in izjemno atraktivna prireditev za vse generacije in da se v njih prebudi ekipni duh prijateljstva. V idiličnem naravnem okolju, sredi vinogradov in gozdov ter s kolesarskimi prijatelji se obeta izjemno zanimiva kolesarska prireditev.

Vse informacije in prijave: www.timeride.si

****************************************************************************************************

Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo in da bo prireditev odmevala v kolesarskih krogih po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini.

Vljudno vas naprošamo za objavo prispevka oz. napovednika v vašem mediju, kar bi pripomoglo k še odmevnejši prireditvi. Za vsako povratno informacijo o objavljenem prispevku bomo zelo hvaležni. Za vsa dodatna vprašanja ali informacije, smo vam z veseljem na voljo.

Priložene fotografije – Foto: Mediaevent

Vabljeni, da se nam 30. avgusta na prireditvi pridružite tudi vi!

Hvala za vaše poročanje in lep dan!

office@mediaevent.si

MEDIAEVENT marketing in prireditve

. . . events, marketing, cross media

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!