Novice

Nazaj na novice

Beletrina v živo: Stalinove krave

nova epizoda spletnega formata Beletrina v živo prinaša pogovor Katje Šifkovič, vodje knjigarne Beletrina, s filmsko in literarno kritičarko Tino Poglajen ob romanu Stalinove krave, s katerim je finska pisateljica Sofi Oksanen ustvarila kult.

Drage bralke in dragi bralci,

nova epizodaspletnega formataBeletrina v živoprinaša pogovorKatje Šifkovič, vodje knjigarne Beletrina, sfilmsko in literarnokritičarkoTinoPoglajenob romanuStalinove krave, s katerim je finskapisateljicaSofi Oksanenustvarila kult. Dotakneta se številnihtem, ki jih roman nagovarja, od zapletene zgodovine okupiranih baltskih držav, migracij in posledičnerazdvojenosti, doženskosti,sramu in motenj hranjenja.Ponudita pa tudi svoj pogled na pristnost romanesknih prvencev, udarneliterarnezačetke invečpomenskostnenavadnega naslova romana.Spletne dogodke objavljamo ob ponedeljkih zvečer na naši spletni strani vrazdelkuDogodki, ogledate pa si jih lahko kadarkoli od koderkoli.KnjigoStalinove kravelahko naročite v našispletni knjigarniali kupite vknjigarni Beletrinana Novem trgu 2 v Ljubljani. Toplo vabljeni!

Želimo vam prijetno zatopitev v neskončna prostranstva bralnega sveta.Vse dobro,vaša BeletrinaPrisluhnite pogovoru o Sofi Oksanen

Beletrina, zavod za založniško dejavnost

Kersnikova 4Ljubljana1000Slovenia

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!