Novice

Nazaj na novice

Philipsove slušalke Fidelio X3 uradno v prodaji konec avgusta

Philipsove prestižne slušalke Fidelio X3, ki bodo na vseh večjih evropskih trgih ljubiteljem glasbe na voljo konec avgusta 2020, prinašajo edinstveno kombinacijo izjemnih zvočnih zmogljivosti, udobja, dizajna in kakovosti izdelave.

Philipsove slušalke Fidelio X3 uradno v prodaji konec avgusta

Ljubljana, 24. avgust 2020 – Philipsove prestižne slušalke Fidelio X3, ki bodo na vseh večjih evropskih trgih ljubiteljem glasbe na voljo konec avgusta 2020, prinašajo edinstveno kombinacijo izjemnih zvočnih zmogljivosti, udobja, dizajna in kakovosti izdelave.

· Avdiofilske slušalke Philips Fidelio X3 slušalke z akustično prepustnim ohišjem bodo v prodaji od 24. avgusta. Priporočena MPC je 349,99 EUR.

· Slušalke Philips Fidelio X3 združujejo zmogljivost, slog in udobje, ki med poslušanjem ustvarijo prijetno in edinstveno izkušnjo. Bile so prepoznane kot najboljša izbira najzahtevnejših poznavalcev glasbe.

· Philips Fidelio X3 nudijo izjemno udobje zahvaljujoč visokokakovostnim materialom, razvitih pri evropskih strokovnjakih. To vključuje tudi prestižno oblikovanje, slušalke so namreč obdane s trpežnim, na prijazen način pridobljenim usnjem proizvajalca Muirhead s Škotske z dodatkom akustično prepustne tkanine proizvajalca Kvadrat iz Danske.

· Slušalke Philips Fidelio X3 so izdelane izključno iz komponent najvišjega kakovostnega razreda.

· Velike večplastne 50 mm akustične enote omogočajo slušalkam Philips Fidelio X3 reprodukcijo zvoka v zavidljivem frekvenčnem obsegu ter odličnega zaznavanja prostorskega zvoka, vse v avdiofilski kakovosti.

· Slušalkam je priložen tudi balansiran kabel, ki zagotavlja stereo reprodukcijo v neokrnjeni kakovosti zvoka.

· Slušalke Philips Fidelio X3 so prejele certifikat Hi-Res Audio.

Slušalke Philips Fidelio z akustično odprtino na zadnji strani

TP Vision je potrdil, da na trgu znova predstavlja prenovljene serije slušalk in avdio izdelkov Philips Fidelio. Začetek prodaje novih čez-ušesnih slušalk Philips Fidelio X3 bo 24. avgusta.

Slušalke Philips Fidelio X3 so najnovejša različica izjemno priljubljenih slušalk z akustično prepustnim ohišjem, ki so med avdiofili in vrhunskimi glasbeniki zelo priljubljene. Odlikuje jih edinstvena kombinacija linearne, izjemno natančne reprodukcije zvoka, izjemnega udobja ter elegantnega in prestižnega dizajna.

Glasbeni poznavalci bodo ugotovili, da izkušnja poslušanja s slušalkami Philips Fidelio X3 temelji na ustvarjanju izdelkov na katere so uporabniki ponosni in se osredotoča na 3 karakteristike: kakovost zvoka, evropski dizajn in najboljšo uporabniško izkušnjo.

Pri TP Vision so zasnovali slušalke Philips Fidelio X3 z namenom doseganja zelo natančne linearne reprodukcije zvoka, s poudarkom na globokih basih s toplimi srednjimi toni – prav tam, kjer je potrebno največ natančnosti pri zaznavanju raznolikosti inštrumentov in vokala. Tudi v višjem frekvenčnem pasu zvok ostaja povsem jasen in razločen. Rezultat je odlična reprodukcija visokorazločljivega zvoka, kar ustvarja edinstveno izkušnjo. Reproduciran zvok se namreč ne razlikuje od posnetega originala.

Slušalke Philips Fidelio X3 so zasnovane za brezhibno vsestransko poslušanje in so rezultat izredno natančnega razvoja z upoštevanjem vseh detajlov ter parametrov v doseganju vrhunskega delovanja, udobja in sloga.

//

Spremljajte nas na @TPVision na Twitter-ju, @philipstelevision na Instagramu ali @PhilipsTV na Facebook-u.

O TP Vision

TP Vision Europe B.V. (TP Vision) je registriran na Nizozemskem, njegov sedež pa je v Amsterdamu. TP Vision je podjetje, ki je v celoti v lasti TPV Technology Limited (TPV), enega izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev monitorjev in televizorjev. TP Vision je ključni proizvajalec elektronike za televizijsko ali avdio zabavo. Podjetje se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in trženje televizijskih sprejemnikov pod blagovno znamko Philips (v Evropi, Rusiji, Bližnjem vzhodu, Južni Ameriki, Indiji in izbranih državah v Aziji in Tihem oceanu) ter avdio izdelke, prav tako z blagovno znamko Philips (po vsem svetu). Močno blagovno znamko Philips združujejo z njihovim strokovnim znanjem za razvoj izdelkov in oblikovanjem, operativno odličnostjo in industrijskim odtisom TPV. Verjamejo v ustvarjanje izdelkov, ki potrošnikom ponujajo vrhunsko avdio in vizualno izkušnjo.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!